Egyelőre még nem sikerült azonosítani az elkövetőket, és a támadás indoka sem ismert.

Autóból nyitottak tüzet ismeretlenek a halloweent ünneplők egy csoportjára Chicagóban, 14 ember, köztük több gyerek is megsérült a támadásban – írta meg az MTI nyomán a 444.

Autóból lőttek a halloweent ünneplőkre Chicagóban, 14-en megsérültek, köztük gyerekek is

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A cikk szerint a chicagói Garfield park egyik sarkán álló emberekre egy elhaladó autóból lőttek rá, a lövöldözés miatt 11 felnőtt és 3 gyerek sérült meg. Az autós egy embert elütött. 

A mentők mindenkit kórházba szállítottak, egy ember állapota súlyos.

A támadás oka egyelőre ismeretlen, David Brown chicagói rendőrfelügyelő szerint a népszerű találkozóhelyen több csoportban is voltak ünneplők, de köztük nem volt konfliktus, az elkövetők vatkában lőhettek a tömegbe.

A cikk szerint a hatóságok azt közölték, térfigyelő kamerák felvételein látható, hogy az autóból ketten is tüzet nyitottak. Az elkövetőket és az autót egyelőre nem találták még meg.

Forrás: mti.hu, 444.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@CHEWBACCA: Azt még valahogy megértem hogy hülyét csinálnak magukból de mit ünnepelnek ?...egymás randaságát...:)
Csizmás Kond
@CHEWBACCA: A keltákat még isten meg sem teremtette amikor a halotti kultusz már kifejlett szokásokat tartalmazott. A hiedelmek pedig nem ünnepek hanem valamiféle dogmák. Az hogy ma mindenből ünnepet akarnak faragni szerintem csak újságírói tudatlanság vagy félrefordítás mert mindenféle megemlékezést annak titulál ma a média...a salakja meg ezt kihasználva rajta éli ki a beteges szenvedélyeit.
CHEWBACCA
@Csizmás Kond: Az ünnep = megemlékezés! Az ünnep szóhoz egyaránt pozitív s negatív konnotáció is párosul! Attól válik ünneppé hogy egyre több ember megemlékezik egy korábbi szokásról, hagyományról, szokásrendszerről, azaz hagyományozódik; évszázadokon keresztül folyamatosan él! Nem kell ehhez feltétlenül munkaszüneti nap, vagy pirosbetűs dátum a naptárban!
Csizmás Kond
@CHEWBACCA: ...Nem. Az ünnep az amikor valamit vidámsággal, mulatsággal, jókedvvel tartasz meg, A megemlékezés lehet szomorú, gyászos, fájó amire nem a jókedv visz hanem pl tisztelet stb.
Az ünnep lehet maszületett, míg a megemlékezésnek multidős története kell legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.