A magyar választók kétharmada nem ért egyet azzal, hogy az Európai Unió minden hónapban 1,5 milliárd euróval támogassa Ukrajnát – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Ukrajna havi pénzügyi segélyezését csak az aktív magyarok kevesebb mint egynegyede tartja elfogadhatónak.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
"Nézőpont" kérdése az eredmény! Üdv a nagyon keresztény társaságnak, akik szerint egy országot lerohanni, bombázni, a lakosságot válogatás nélkül gyilkolni, az helyes, elfogadható dolog!
Havanagi
Ez egy többszörösen meghasonlott ország,a 2/3 tele gyűlölettel ,irigységgel + a fidesz szopó Nézőpont, más eredmény nem is születhet.
Eladott Ország
Miért nincs Orbán kolbász? – Mert még él a disznó, aki a nézőpontot fizeti közpénzből.
pctrs.network.hu/clubpicture/2/1/9/_/orban_viktor_diszno_2019646_4219.jpg
Magyarország miniszterelnöke. Asszem ez olyan lesz, mint a "k*rvaanyád"
uploads.disquscdn.com/images/c6b7dbd9c33eaa09e0e6872813a1eb1bc6331d49f85edc57202a2916517947b7.jpg?w=800&h=274
kereső
...részlet egy nyilatkozatból...a nemzeti gyásznapon
"Magyarok!

Nagy Imre miniszterelnök a ma hajnali szovjet támadáskor a szovjet követségre ment a tárgyalások folytatására, és onnan visszatérni már nem tudott. A reggel összehívott minisztertanácson a Parlament épületében tartózkodó Tildy Zoltánon kívül már csak B. Szabó István és Bibó István államminiszter tudott megérkezni. Mikor a Parlamentet a szovjet csapatok körülfogták, Tildy államminiszter a vérontás elkerülése végett megállapodást kötött velük, mely szerint ők megszállják az épületet, a benne levő polgári személyek pedig szabadon távozhatnak. Ő, a megállapodáshoz tartva magát, eltávozott. Az országgyűlés épületében egyedül alulírott Bibó István államminiszter maradtam, mint az egyedüli törvényes magyar kormány egyedüli képviselője.

Ebben a helyzetben a következőket nyilatkozom:

Magyarországnak nincs szándékában szovjetellenes politikát folytatni, sőt teljes mértékben benne akar élni a kelet-európai népek ama közösségében, kik életüket a szabadság, igazságosság és kizsákmányolásmentes társadalom jegyében akarják berendezni. A világ színe előtt visszautasítom azt a rágalmat is, mintha a dicsőséges magyar forradalmat fasiszta vagy antiszemita kilengések szennyezték volna be; a harcban osztály- és felekezeti különbség nélkül részt vett az egész magyar nép, s megrendítő és csodálatos volt a felkelt nép emberséges, bölcs és különböztetni kész magatartása, mellyel csupán a leigázó idegen hatalom és a honi hóhérkülönítményesek ellen fordult. A néhány napig napirenden volt utcai igazságtételeket, valamint ókonzervatív politikai erőknek minden fegyveres erőszak nélkül való jelentkezését az éppen megalakult kormány rövid úton megszüntethette {4-168.} volna; az az állítás, hogy evégből óriási idegen hadsereget kell az országba behívni, komolytalan és cinikus. Éppen ellenkezőleg, e hadsereg jelenléte a nyugtalanság és a zavargások legfőbb forrása."

1956. november.4 Bibó István államminiszter.!!!
Eladott Ország
A hülye cigány pedig a magyar néppel fizetteti ki a legmagasabb gázárat Európában a ruszkiknak, s ezzel támogatja Putyin haverja ukrajnai háborúját, hogy "ne a magyarok fizessék meg a háború árát"! Lóf@szt a fidesz seggét a meleg szarig nyaló nézőpont közpénzből élő, parazita firkász szélhámosoknak. A qrva anyátokba!
Néro2
Egyetértek én is elutasítom. Legalább 3 milliárddal kéne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.