Ez az ország - nem tudom, hogy kibír-e még két évet. Ez történik vele. Erre a fickóra kell szavazni. Ő egy jó ember" - mondta Trump, aki Pennsylvaniában beszélt párttársainak támogatására, akik a napokban indulnak a kongresszusban. A politikus meggyőződését fejezte ki, hogy az államok "soha nem voltak még ilyen rossz állapotban, mint most", rámutatva Washington hitelességének elvesztésére a világ színpadán. "Hazánk még soha nem volt ilyen helyzetben. Nem tisztelnek minket sehol... Vicces, hogy szeretjük egymást, és olyan jól érezzük magunkat, és a beszélgetés témája ilyen kellemetlen. Semmi jót nem tudok mondani ennek az országnak az állapotáról"

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ezt nemcsak Trumpli kétli hanem az egész világ. Ilyen mesterségesen vezérelt agyhalott vezetője senkinek nem volt még a világon.
VASTAGBŐR
@durbincs: @akurvaanyád szereti, de ezt már nemegyszer megbeszéltük Te inkurrens génkezelt szardarab váladék.
Néro2
Nyugodj meg trump-fika ha téged túlélt bármit túlél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.