Caputovát Jens Stoltenberg lehetséges utódjaként emlegette a New York Times. A New York Times közzétett egy esélylatolgató cikket, amelyben kifejtik washingtoni forrásokra hivatkozva, hogy (többek között) Zuzana Caputova, szlovák köztársasági elnök is esélyes a NATO főtitkári posztjára, miután jövőre lejár Jens Stoltenberg megbízatása.- szemlézte a mandiner. A cikk kapcsán egy szlovák lap megkérdezte a szlovák elnöki hivatalt, azt a választ kapták, hogy Az elnök asszony ezt a megjegyzést inkább Szlovákia külpolitikájának elismeréseként fogja fel. Ő teljes mértékben a feladatának ellátására koncentrál, és nem foglalkozik hasonló hipotetikus megfontolásokkal” – írta Martin Strižinec szóvivő.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Tök mindegy ki a NATO-főtitkára!! A döntéseket a szakmai katonai vezetés hozza!!!
Mellesleg a NATO-nak túl kellene lépnie Erdogan és Orbán gáncsoskodásával kapcsolatban és fel kell venni a Svédeket és a Finneket.
444.hu/2022/11/08/erdogan-svedorszagnak-a-nato-csatlakozasert-konkret-lepeseket-kell-tennie-abba-amit-torokorszagnak-igert
444.hu/2022/11/08/ketszer-is-leszavazta-a-fidesz-hogy-napirendre-vegyek-a-sved-es-a-finn-nato-csatlakozast

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.