Május végén indult az EWTN YouTube csatornáján a Heti Pro-Life sorozat. A műsor részeként nyolc interjú készült az életvédelem prominens nemzetközi képviselőivel. A beszélgetésekben nem csak a személyeket ismerhetjük meg, de sok, az abortusszal kapcsolatos tévhitet, hazugságot is lelepleznek. A Vasarnap.hu december végéig minden héten közzétesz egy-egy videót. A második epizódban Anthony Levatino szülész-nőgyógyásszal, egykori abortőrrel beszélget Pontifex Sára. Anthony Levatino az 1970-es években végzett az orvosi egyetemen, majd szülész-nőgyógyász orvosként dolgozott. 1980 és 1985 között csaknem 1200 abortuszt végzett el. Az úgynevezett „tágítás és kiürítés” módszer specialistája volt, amelynek során 12-24 hetes magzatokat abortált.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@nemkati: Elég az '50-es évekig visszamenni. ""Lánynak szülni...""
Ez a vezetés éppen jóúton van oda. És hajtanak is---böcsülettel.
CsipkeRózsa
@namihami: "Lánynak dicsőség, asszonynak kötelesség."
namihami
@CsipkeRózsa: Majd ti teleszülitek a Kárpát medencét. Hogy a sok migráncs mégcsak be se férhessen. (és íme, a szép orbáni jövő---Orwell a kanyarba se)
nemkati
@CsipkeRózsa: Én ezekben az abortusszal kapcsolatos törvényekben nem látom a nőkkel való törődést, a védelmükért tett lépéseket. Kizárólag a megszületendő gyerek életét és érdekeit képviselik, a nő mindössze hordozója az új életnek, de az ő akarata, vágyai, elképzelései alig érvényesülhetnek. Nincs veszélyben az emberiség, hogy ragaszkodni kellene minden megfogant élethez, sőt, sokszorosan túlnépesedtünk, ami egyszer majd végzetes lehet.
És ami a legfontosabb: csak az a gyerek lesz boldog, akit akarnak és nagyon várnak, és csak az a szülő lesz boldog, aki azt a gyereket neveli, akit nagyon akart és nagyon várt. Az odáig vezető út nagyon sokféle lehet, de a legnagyobb felelősséget mindig elsősorban az anya viseli.

www.youtube.com/watch?v=FqLi52uj03c
Emmersson71
Majd a fidesznyikek szülnek/nemzenek fidesznyik unokákat Kövér elvtársnak. Nem értem a jobberek nyervogását..konzerv-keresztyén p!na nem veteti el a gyerekét, csak a libernyák qrvák! Így aztán szépen kihalnak a lipcsik és még kánaánabb lesz Magyarország ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.