„A homoszexualitás – ahogyan azt a tudomány is alátámasztja – nem rendellenesség, nem betegség, nem valamiféle hiányosság megnyilvánulása, és pláne nem az eredendő bűn következménye. Azt kell mondanom: a világ színes, a teremtés pedig sokszínű. Ha pedig ez így van, akkor miért lenne másként pont a szexualitásban? Akkor abban is elfogadhatjuk a sokféleséget, mint olyasvalamit, ami Isten szerint való, és amely ilyen módon nem sértheti a Teremtő akaratát” – fejtette ki kérdésre válaszolva Dieser, aki szerint Azonos nemű emberek egymás iránti vonzalma nem rendellenes, hanem az emberi szexualitás egyik lehetséges változata.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ittott
én másként tudom. Onnan aki a magját a földre eresztette, eredendő bűnt követett el. (onanizált) pedig ez nem is vethető össze a seggbekúrással. sok fostos pap így éli perverz hajlamait. rohadjanak meg.
pacal
@Shikari: Kevés vagy mind macisajtban a medvetámadás!
VASTAGBŐR
@durbincs: ne jelölgess már mindenkit te kis fasszopó beteg oltássérült agyhalott kis girhes buzi
inkurrens kis szardarab vagy ... ha kárt okozott az oltás ne itt éld ki magad ... perelj férgeket
VASTAGBŐR
@Németh István: Nem te vagy ez a német püspök véletlen ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.