A BBC diplomáciai szakkommentátora szerint teljesen valószínűtlen, hogy Oroszország szándékos támadást intézett volna Lengyelország területe ellen.

A BBC szerint teljesen valószínűtlen, hogy szándékos orosz támadás történt volna lengyel terület ellen

Fotó: Genya SAVILOV / AFP

Paul Adams azokra a megerősítetlen értesülésekre reagált, amelyek szerint a lengyel-ukrán határ közelében kedden orosz rakéták csapódtak be egy lengyel mezőgazdasági létesítmény gabonatárolójába, és két ember életét vesztette.

A brit közszolgálati médiatársaság vezető szakértője kifejtette: Oroszországnak nem áll érdekében lengyel farmok megtámadása, így valószínű, hogy legfeljebb műszaki meghibásodás történhetett.

Adams rendkívül valószínűtlennek nevezte, hogy Oroszország szándékos támadást intézett volna vagy intézne a jövőben Lengyelország vagy bármely más NATO-tagállam ellen.

Forrás: mti.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
amikor katona voltam, éleslövészetre vezényelték a rakétaszázadot...

...mindenki tette a dolgát...sütött a nap, szélcsend, a legénység jólakottan bemérte a célt, aztán tűűűz..félelmetes dübörgéssel indult a marhanagy föld-föld rakéta...ijedten bámultuk az égen távolba tűnő rettenetet...órákig csend, ellenségnek annyi.

...még aznap megtudtuk, hogy minden lefújva, mert a rakéta majd kétszáz kilométerrel odébb csapódott be, majnem eltalálva egy orosz megfigyelő helikoptert...

Az oroszok tajtékoztak, hogy lehet kétszáz kilométert mellélőni egy kiváló orosz rakétával...
Hazazavartak...
KisTehen
putyinka ... ezt még elnézzük neked :)
Nessy
@jesz: Engem az ötvenes években, amikor a diákoknak kispuskalövészet volt kötelező, a második alkalommal. Volt egy rejtett strabizmusom ( szemtengely ferdülés) , és állandóan a jobb szomszédom lőlapját találtam el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Így van most Gálvölgyi János
Szórakozás - 2023. June 3., 16:36
Így van most Gálvölgyi János
A szomszédba látogatott III. Károly király
Nagyvilág - 2023. June 3., 12:00
A szomszédba látogatott III. Károly király