A BBC diplomáciai szakkommentátora szerint teljesen valószínűtlen, hogy Oroszország szándékos támadást intézett volna Lengyelország területe ellen.

A BBC szerint teljesen valószínűtlen, hogy szándékos orosz támadás történt volna lengyel terület ellen

Fotó: Genya SAVILOV / AFP

Paul Adams azokra a megerősítetlen értesülésekre reagált, amelyek szerint a lengyel-ukrán határ közelében kedden orosz rakéták csapódtak be egy lengyel mezőgazdasági létesítmény gabonatárolójába, és két ember életét vesztette.

A brit közszolgálati médiatársaság vezető szakértője kifejtette: Oroszországnak nem áll érdekében lengyel farmok megtámadása, így valószínű, hogy legfeljebb műszaki meghibásodás történhetett.

Adams rendkívül valószínűtlennek nevezte, hogy Oroszország szándékos támadást intézett volna vagy intézne a jövőben Lengyelország vagy bármely más NATO-tagállam ellen.

Forrás: mti.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
amikor katona voltam, éleslövészetre vezényelték a rakétaszázadot...

...mindenki tette a dolgát...sütött a nap, szélcsend, a legénység jólakottan bemérte a célt, aztán tűűűz..félelmetes dübörgéssel indult a marhanagy föld-föld rakéta...ijedten bámultuk az égen távolba tűnő rettenetet...órákig csend, ellenségnek annyi.

...még aznap megtudtuk, hogy minden lefújva, mert a rakéta majd kétszáz kilométerrel odébb csapódott be, majnem eltalálva egy orosz megfigyelő helikoptert...

Az oroszok tajtékoztak, hogy lehet kétszáz kilométert mellélőni egy kiváló orosz rakétával...
Hazazavartak...
Nessy
@jesz: Engem az ötvenes években, amikor a diákoknak kispuskalövészet volt kötelező, a második alkalommal. Volt egy rejtett strabizmusom ( szemtengely ferdülés) , és állandóan a jobb szomszédom lőlapját találtam el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.