Ez a rakétatámadás Oroszország valódi teljesítménye. Amikor azt mondom, hogy G19, nem tévedek. Mert Oroszország terrorista, és mi védekezünk ellene. Ez a valóság” – mondta Volodomir Zelenszkij ukrán elnök a lengyel-ukrán határon becsapódott rakétára utalva. Zelenszkij beszédében azt mondta, hogy orosz rakéták csapódtak be lengyel terüelten. Az ukrán elnök, aki videókapcsolaton keresztül beszélt a G20 csúcson, és azt mondta, ebből láthatják a világ vezetői, hogy milyen a modern háború.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@simmering73: @simmering73: suttyómban jól berakétáztak lengyelbe ? mint csak Zágrábba ? Azt Hátha atomháború lesz ?
durbincs
@simmering73: bánatára ?:Mert mint 50IQ-s Setét Bezzeg - Tahó ? má bé próbálkozná ? 1 műtétre ? Azt regten magát töcskölné ? vagy csak maradnak ezek @Sámannus: @T-Boly:@sgl:@VASTAGBŐR: @Emmersson71: @Gazella: @csak húgy...: @justhpeter: @Clavigo:@Peller Anikó: @m73: @Nessy: @Horizont: @black n' gold: @Horizont: @Dr. Proktor: @kereső: @icegygenabro:@Eladott Ország: @Giovanni Alba: @csipetke: @Jozefina: @Alfa: @Manhattan: @Qqberci: @nejlontacskó: @Aki Én: @Qqberci: @bence: @Lepényleső: @gina: ? nevű púpos Transvestiták ?
durbincs
@orsos vendel: mondja maga ? azzal 50 széria IQ-val ? mint @gina: @simmering73: @csak húgy...: @leszholnapis: @Istenakinincsen:@karma1: @vitriol: @Nyírfa: @lampa laz: @Gazella: @VASTAGBŐR: @justhpeter: @kereső: @Jozefina: @Horizont: @sgl: @Alfa: @Béla333: @Törölt Nick:a Gyurka szopó pipettás droid bérköcsögök ?
durbincs
@Sámannus: @Sámannus: Mert ezt az éles logikát az 50iq-val ? az állán lecsurgó véres denevérperkelt adta magának ?
teuton
Ez ba durr-fing tenyleg analfabeta, mostanra tudta kibetüzni ezt a 8 hetes faszsagot a vadbarmoktol???
durbincs
@Emmersson71: @simmering73: Mert az éles logikát az 50iq-val ?az állon lecsurgó véres denevérperkelt adta maguknak ?
igaz ? átmütött @teuton: a bérköcsög ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.