Éjjellátó kamerákkal videózták végig az esetet.

Lelőttek négy orosz katonát, kiposztolta a videót az ukrán védelmi minisztérium – 18+

Fotó: Twitter

A hvg.hu írta meg, hogy az ukrán védelmi minisztérium egy olyan videót posztolt a Twiterre, amin öt, feltehetőleg orosz katona látható éjszaka, ahogy próbálják felvenni a harcot a velük szemben álló ukránokkal.

A felvételen az látható, hogy másfél percen belül öt katonából négyet leszednek az ukránok.

Forrás: hvg.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@jesz: Ezt egy mesterlövész követhette el. egy infratávcsővel szerelt fegyverrel.
Ez is szinte egy video játékhoz hasonlit. sok ehez hasonló megy az interneten. Sok ilyen párbaj lehetséges ebben a háborúban. Az oroszok meglepően tapasztalatlanok, nincs taktikai érzékük a harchoz. A parancsnokaik nem készültek fel egy emberi erőket védő harcmodorra. A II. vh-ban sem volt drága az emberi élet, ott is sok vérveszteséggel tudtak győzelmet kikényszeríteni. A sok milliárdos szétlopja az ország vagyonát. Jut belőlük bőven Magyarországra is sajnos. A csüngőhasú nagyon felkínálja nekik a lehetőséget, és ők nem szégyenlősök...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Ilyen az amikor a járőrözőket lelövik! Sajnos hibát követek el > ilyenkor rejtve, fedve kell visszamenni a lelőtt társukhoz, segítségadási céllal Nem szaladgálni és csoportosulni újabb célpontként! Ezt a katonáéknál tudni kell! Kitalálták már a kúszást is pl, stb.@Gazella: ha gazellát lőtték volna le akkor örülnék, de ember öltek rejtőzködve, aljasul és nem tűzharcban, mégpedig járőrszolgálatot >> őrző-védő feladatot ellátókat! Támadásról szó nincs!!! Érted hülye szemét geci állat!?
Dr. Proktor
@Németh István: Ostoba vagy Pista, ülj le!
Németh István
@Dr. Proktor: Tudod tanító bácsi - a Lenin elvtárs igazat szólt > tanúlni, tanúlni tanúlni! Ne szégyelld ha valamihez nem értesz, légy alázatos és bizony telepedj csak bé az iskolapadba!
Aztán tudod a te Putlerod értékét a népével együtt > ha megtanultad értelmileg felfogni, akkor jelentkezhetsz a nagy seggnyalásra reménykedve!
Dr. Proktor
1, tanulni, tanulni, tanulni...
2, nem kell a seggnyalásod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.