Magyarország minden valószínűség szerint megkapja a neki járó uniós forrásokat. Ma ülnek össze Brüsszelben az EU-s tagországok európai ügyekért felelős miniszterei, hogy megvitassák, teljesítette-e Magyarország a vállalásait annak érdekében, hogy megkapja az eddig zárolt uniós forrásokat. Bár a végleges döntés nem most fog születni, uniós tisztviselők a Reutersnek és a Politicónak is azt erősítették meg: Brüsszel még az idén feloldja a felzárkóztatási források 7,5 (illetve helyreállítási program 5,8 milliárd eurónyi) támogatásának zárolását, amelynek felfüggesztésére az Európai Bizottság tett javaslatot a Magyarországgal szemben megfogalmazott aggályok miatt. „Megkapják a pénzt, de komoly feltételekkel” – nyilatkozott a Reutersnek egy EU-tisztviselő, utalva arra, hogy a kormány által hozott tizenhét intézkedés, amelyet

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Durbincs lógasd bele a kezedet a szaros bilibe..

Nem fogja megkapni a zárolt EU pénzt az ország.
simmering73
Vadparasztok.hu. Álmodik a fideszes nyomor, meg a csilletöcskölők hada.
Jozefina
Ha az EU egy kicsit is enged Orbán lagymatag törvényeinek, akkor el áshatja magát az EU állampolgárok előtt, akiknek az adó EURÓ-it adja egy diktátor kezébe!!!?? Nem lenne szabad!!!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.