Rossz ütemben enyhített a szigorn a világ második legnagyobb gazdasága.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
El tudom képzelni, hogy a kínaiak jobban ismerik a vírust, hiszen ők állították elő, célzottan, szándékosan. Azt nem gondolom, hogy szándékosan terjesztették el, bár ez is elképzelhető.

A különösen szigorú védekezési stratégia eredhet ebből az aggodalomból, ellentétben például az angolok vagy az amcsik kezdeti hozzáállásával, névszerint hagyni kell az egészet és majd maguktól immunitást szereznek a tömegek amint átesnek a fertőzésen.

Csakhát a vírus folyton változik és minél több a fertőzött beteg annál könnyebben alakulhat ki egy vagy több nagyon veszélyes variáció, mutáció.

A könnyebben és gyorsabban terjedő változatok már kialakultak és ha egy ilyen változat fatálissá válik, az ismételten nagy tehertétel lenne a világ országainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.