Éles bírálatok, csattanós válaszok.

Belső feszültség Ukrajnában: Zelenszkij és Klicskó egymásnak feszülnekVALENTYN OGIRENKO / POOL / AFP

Szokatlanul éles kritikát fogalmazott meg az ukrán elnök a fővárost irányító polgármesterrel szemben: Zelenszkij szerint Vitalij Klicskó késlekedett felállítani a megfelelő eszközökkel felszerelt, segélynyújtási pontokat, miután az oroszok hadsereg súlyos csapásokat mért Ukrajna energiainfrastruktúráira. 

Az atv.hu információi szerint a szóban forgó pontok azok a melegedők, ahová az áram, fűtés és víz nélkül maradt emberek bemehetnek és interneten kapcsolatba léphet hozzátartozóikkal. Az emberektől kapott visszajelzések alapján azonban ezek a pontok nem minden esetben voltak felszerelve a megfelelő szolgáltatásokkal – ezt nehezményezte Zelenszkij. De az elnök azt is Klicskó szemére vetette, hogy a kijevi régióban csak szombat reggelre sikerült helyreállítani a vízszolgáltatás, de 130 ezer háztartás még mindig áram nélkül van.

A bokszolóból lett polgármester a Bildnek reagált a kritikákra: úgy vélekedett, hogy jelenleg kerülni kell a politikai vitákat, ugyanis szerinte az ukrán sikerek a nemzeti összetartásban keresendőek. Hozzátette azt is, hogy a főváros alkalmazottai rekordsebességgel orvosolják a problémát a rakétatámadás után.

Forrás: atv.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@pacal: Azt kívánom, hogy győzzenek a normálisok a terroristák fölött!
pacal
@Shikari: Már elbasztad.

Akartok egy istentelen embert látni, akinek semmi esélye az örök életre?
Nézzetek Shikarira!
Már meghalt, csak még nem tudja.

December hatodikán küldök valami egészen elképesztőt. /Elképesztő Kapitány/
Shikari
@pacal: Ájtatoskodj csak. Nem áll jól neked!
Németh István
Egyértelmű!!! zelenszkij a klicskót el akarja távolítani a családjából akar odatenni egy hasonló drogost! Egy cseppet sem baj, hogy a klicskót meneszteni akarja, mert valóban szart sem ér, azért mert valamikor az orosz népnek büszkesége volt, nem érdemes arra, hogy vezetője legyen egy városnak! ÉS tegyük hozzá egy ukrán, az oroszokkal szemben kinevelt agresszor városnak! A város építés és igazgatás is egy dolog és a ringen való sétálgatás is! tetszenek érteni!
Shikari
Egy kis zsidó pöcszongorista és egy kivénhedt bokszoló vezet egy olyan országot háborúba egy világhatalom ellen, aminek a terülteit úgy lopkodták össze és amelyik terrorizálják a kisebbségeket!

Hajrá Putyin, vissza Kárpátalját!
teuton
@Shikari: Ja! A terrorista a gazdad szerint is Putyn!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.