Az orosz hadsereg legitim célpontjaivá válhatnak az ukrán hadsereg támogatására használt amerikai műholdak – jelentette ki Vlagyimir Jermakov, a külügyminisztérium fegyverzetellenőrzési osztályának igazgatója a RIA Novosztyi hírügynökség által szerdán közölt interjújában.

Le akarják lőni az ukránokat segítő amerikai műholdakat az oroszok

Fotó: pixabay.com

"Megerősítjük, hogy az ilyen kvázi polgári infrastruktúra, ha az Oroszország elleni katonai akciókhoz használják fel, teljesen logikusan a válaszcsapás legitim célpontjává válhat"

- nyilatkozott a diplomata az MTI szerint.

Jermakov szerint a civil műholdak ilyen provokatív használata "legalábbis kérdéseket vet fel a világűrről szóló szerződéssel összefüggésben, amely kizárólag békés célú felhasználást feltételez, és a világközösség részéről megköveteli a legsúlyosabb elítélést". Mint mondta, az ukrán haderő támogatására alacsony pályán keringő műholdak konstellációját használják fel, olyan "konkrét, tisztán harci feladatok végrehajtására", mint az orosz csapatok elhelyezkedésének, mozgási útvonalainak és cselekményeinek feltárása, pilóta nélküli légi járművek irányítása, valamint nagy pontosságú lőszerek célba juttatása.

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője az orosz állami Sputnik rádiónak nyilatkozva azt mondta, hogy az Egyesült Államokkal a biztonsági kérdésekről folytatandó tárgyalások ellehetetlenültek a Kijevnek eljuttatott amerikai fegyverszállítások miatt. Zaharova ezzel magyarázta a hadászati fegyverzetcsökkentési és -korlátozási Új START szerződéssel foglalkozó amerikai-orosz konzultatív bizottság ülésének Moszkva általi elhalasztását. Rámutatott: az Egyesült Államok még több fegyvert kíván szállítani egy olyan konfliktusövezetbe, amelyben Oroszország közvetlenül érintett.

"Vagyis ők szállítani fogják ezeket a fegyvereket, még több vérontásra fogják uszítani a kijevi rezsimet, pénzt fognak kiutalni szélsőséges akciókra a Bankován (a kijevi kormányzati negyedben) székelő, hozzá nem értő emberek égisze alatt, miközben mi egy asztalnál fogunk ülni és megvitatni velük a kölcsönös biztonság kérdéseit?"

- fogalmazott Zaharova.

A szóvivő hangsúlyozta, hogy Moszkva nagyra becsüli a START-ot, és a szerződés megfelel Oroszország és Egyesült Államok közös érdekeinek, de meg kell teremteni a megfelelő feltételeket a megvitatásához.

Az orosz külügyminisztérium hétfőn közölte, hogy a START-ról szóló kétoldalú konzultatív bizottság november 29. és december 6. között Kairóban tervezett ülését későbbi időpontra halasztották.

Forrás: MTI

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Vonuljanak ki a büdös ruszkik a büdös p...ába és egyből béke lesz... - csak rajtuk múlik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Vonuljanak ki a büdös ruszkik a büdös p...ába és egyből béke lesz... - csak rajtuk múlik!
Qqberci
"még több vérontásra fogják uszítani a kijevi rezsimet"

Most akkor ki is támadta meg a szomszéd országot?...
pacal
Hol a faszban van az űrfegyverkezés eredménye, az űrlézer?
Mindenki csúsztat - az igazság és a hazugság érdekében is.
Nehazuggy!
Dr. Proktor
@Qqberci: Addig nem nyugszik ez a farok Putler míg ki nem robbantja a III. VH.-t...
Alfa
legyetek nyugodtak, akkor nem is marad ruszki műhold az égen...
Toller Béla
Na, ki eszkalálja a háborút a Tornádókkal meg ezzel a hiób hírrel ? Mert azért ez a lelőjük a műholdjaitokat - egy kicsit nagypofájú kijelentés ám ! De mindegy is, a válasz már NATO válasz lesz, és állni fog a bál. Nem kellene, hogy így legyen, de hát ha egy aljas gazembert sem tud megállítani a fejlett világ, akKor amúgy sem jó az egész semmire !
pacal
Ha ezt megteszik az oroszok, azzal bevonják Amerikát a háborúba.
Azt tudtad te faszszopó, hogy egy civilizált országgal szemben jobb küzdeni, mint a hegyekben/sivatagban élő barbárokkal?

A NATO-nak be kell lépnie a háborúba az ukrajnai lakosság védelmében !!!
Ez nem NATO kötelesség, hanem az emberiség kötelessége a barbárokkal szemben !!!
pacal
Kezdetnek gyújtóbombát Moszkvára, hogy az orosz gecik is érzzék a törődést!
Na jó, ez nem Ukrajna területe, ezzel csak beköszönne a NATO, hogy mire számítsanak a barbár oroszok.
pacal
Csak a köcsögök félnek a haláltól!
Nem?
De!

Ezt csak az tudja, ki már harcolt az életéért.
Tudod, egy idő után, már nem az életedért harcolsz.
Eszedbe jut olyankor minden és csak az ösztöneid vezérelnek - a benned lévő legjobb küzd az életedért.
Vagy sikerül, vagy nem.
Ha ártatlanul a jóért küzdöttél, nincs félnivalód a jövőre nézve!
Németh István
Még jó hogy lelövik! ha most teszik is késő! a kurva anyjuknak leselkednek! A leskelődő holdak ráadásul az usa holdacskák amelyek, kilövő. pályára helyező helyét kell szétlőni! tessenek mán észhez kapni az OROSZ szuverenitást támadják, ez már nem az ukrán háborús ösztönzés ez az oroszok támadása orosz felség területen! Aztán ti szar geci fasiszta agyú állatok > @Toller Béla: @Alfa: @m73: @Dr. Proktor: @Qqberci: @pacal: stb. benneteket sorba állítva kellene a gödörbe lőni, de előbb fog az orosz fegyver grimbuszt csinálni az usa földtekén mint gondolnátok! Barmok, mit gondoltok az oroszok ölbe tett kézzel várják, hogy a földjeiket, vagyonaikat lenyúlja a moslék fasiszta burzsuj, rohadt elfajzott zsidó szervezet!??? Az usa és a globalizált világ lenyúlása a népekre a polgárokra nagyobb veszélyt jelent mint a kommunista diktatúra! Micsoda barmok vagytok!!!???
bfeco
@Németh István: Te pityuu, nézd már meg, hogy mikorra szol a beutalod a pszichiátriára, kezdessz önveszélyes lenni. Még a végén kárt (nem tudsz) teszel magadba-is:))
Tunes1106
@Németh István: Pistám ma megint összefújta az 3x árú amerikai lng gáz imádókat. Nyugodtan rájuk nyithatnák a gázcsapot! Nem veszik észre hogy ez már régen nem fukrajnáról szól? Usa recesszióban van mit csinált állandóan ilyenkor hát háborút! De most európát is tönkre teszi , két legyet egy csapásra!
Németh István
Csakhogy kedves @Tunes1106: az a helyzet, hogy az Eu.-nak erre semmi szüksége, pláne nekünk! Ha háborúznak és az usa-nak pénz kell oldja meg, de nem ám az Eu. nemzetek kárára, meg különösen nem ezen belül is ami kárunkra! Az usa recesszió egyértelmű, hiszen már a Tramp idejében is szarban voltak, ha nem szednék a nató fenntartásával a vámot akkor még nagyobb szarba lennének! A milliárdosok az ukrán területeket beleértve a városok üzemeit is felvásárolták, de valójában termelni nagyon nem tudnak az oroszok "okos" sajnos szükségszerű háborúja miatt! Ha ezt nem tennék már valahol az Ural vonalában tartanának a moslék usa csapatok! Európát ki akarják éheztetni szükségük van a totális Eu piacra, leginkább úgy, hogy a viszonylag olcsó energiát az orosz mezőkről biztosítanák, amúgy potya lenyúlásból, stb.
Fontos lépés lenne a magyar konzultációs lap kitöltése >>mégis csak egy ország adott álláspontját lehetne képviselni akár a decemberi Eu csúcson ÉS ez úttal is hangot adni a mai Eu vezetés nemzet és közösség ellenes tevékenységének és akár bizalmatlansági indítványnak is helye elenne! nagyon nem kell a bűnös gyarmatosító háborúban való részvétel és az ebből fakadó recesszió további szélesítése!
Sámannus
Hülyegyerekek! Mind a két félnek akkora arzenálja van, hogy nem csak egymást, hanem az egész bolygóra képesek kölcsönösen halálos csapást mérni. Itt a műholdakkal nem érdemes egyiknek sem kötözködni. A világűr olyan mint egy hagyma különböző rétegei vannak. Az ameriakiaknak olyan űreszközeik vannak amivel putyin ujságját is elolvassák. mit írt a pravda, vagy az izvesztyíja. A két fél közötti technológiai künönbség hatalmas. Akkor még semmit sem szóltunk Kínáról, aki bármikor kész az orosz területekre igényt formálni elsősorban az Amúr vidékén, azután pedig Szibériáig juthatnak.
Nem Európa a harctér jelenleg, hanem az egész bolygó...
pacal
Be kell avatkozni Ukrajna területén a NATO-nak defenzív.

@Németh István: Te geci, elég volt a pofázásból! Holnap a Deákon? Te geci ha félsz, hozhatsz másokat is.
Meg akarok küzdeni veled !!!
pacal
@Németh István: Válaszolni sem mersz, kiscsíra?
pacal
@Németh István: Te geci, találkozzunk, ahol te akarod.
pacal
Ez orosz részéről a nato objektumban való beavatkozás.
Ezzel a NATO felhatalmazást kap a beavatkozásban.
Csapassa a NATO!
Én vállalom a veszteséget!

Oroszországot a földbe döngölni!
Primitív gecik !!!
justhpeter
Mondani mindent lehet, ahogy nevetni is rajta.
pacal
Oroszországot a földbe bombázni.
Harcoljon velük a faszom.
A földbe bombázni Oroszországot, mintha sosem lettek volna!
Kurva jól elvan a föld Oroszország nélkül.
Milyen a világ Oroszország nélkül?

Kurva jó !!!
pacal
@Németh István: Elegem volt a sok dumából, te geci. Fight !!!
Tunes1106
@pacal: szerinted az oroszok pravdát olvasnak addig, keress magadnak egy másik bolygót a hülye haverjaiddal együtt talán a családodnak még lesz lehetősége a túlélésre nélküled
simmering73
100km-re vaktában lövöldöznek és ezek akarnak egy több száz km-re lévő objektumot eltalálni? A hét vicce.
pacal
@Tunes1106: Te kis geci, mit is mondhatnék neked...

Baszd szájba a kurva anyád?
Ha tévedtem, igazíts ki.

Neemberkedj Istent illetőleg, mert semmit nem tudsz róla, te kis fasz!
pacal
@Tunes1106: Szeretek harcolni az istentelenekkel - te istentelen vagy, és harcolni is képes?

Simán szétbaszom a fake hited.

Mit akarsz mondani igazából, Tunes1106?
pacal
Ti katolikus, vagy református papok, ti tényleg azt hiszitek, hogy el tudtok kapni?

Elképesztő kapitányként qrvára kiábrándítom az embereket belőletek!
Megrontom az egy házat!
Én egyedül szétbaszom az évezredes fals hiteteket!

Egyszer már megtettem, egy nemzetközi bullshittel kapcsolatban.
Nem hiszed?
Megteszem újra!
Dr. Proktor
A fenti egyik megbeszélés sorozatot elnézve csak egy dolog jutott az eszembe: két hülye egy pár...
Ezek mindig egymásra találnak! Druzsba...
Németh István
@pacal: @Dr. Proktor: benneteket össze kell kötni és a pottyantós reterát alá függeszteni, hogy minden fontos része a normális emberek ürülékének benneteket érzelmi finomsággal kényeztessen! >> különösen a @pacal: nevű hájtömeg érdemel priorítást ugyan is kifüggesztés előtt fontos dömper-henger paszir alá helyezni, hogy kellő divatos formába kerüljön! Mert a reterát alatt sem lehet snasszul függeszkedni - ez esetben az égiek nem tudnák figyelemmel kísérni - ugyan is aggódnak érte mint "szétbaszó hitű" -ért >> pillanatnyilag nem tudják szaros vellával böködjék, vagy elég csak a fostossal!!!
Németh István
Azért azt jó tudni, hogy nem a Pravdát olvassák az oroszok, meg azt is, hogy tisztességesen beindították az ukrán szemetek irtásának folyamatát! Az usa betolakodókat mint ismeretlen ganajokat kis dobozkába gyűjtött hamvak útján visszaküldik a biden-soros-rocsild faszikáknak, hogy egész nyugodtan fizessenek a csaldádoknak kártérítéseket! végtére is van miből! Moslék háborús bűnösök! A világot megvezetni akaró szemetek!
Lepényleső
Minek is késleltetnék az emberiség kihalását,ha most Vlagyimirral együtt halhat mindenki,hogy az elérhesse álmát?
Bogatir
@pacal: Nézd meg alaposabban miről beszélsz. Vagy segghülye vagy, vagy megátalkodott hazudozó.
Tunes1106
@pacal: A neved utal az agyadnak nevezett pacalra! Mesélj még imádom.
pacal
@Tunes1106: Tévedsz. Ahogy már többször is próbáltam érzékeltetni (az előző neveimen), a bennem lévő szörny, Mr. Hyde véleményéért nem állok jót, mert azok tőle származnak, és nem az én véleményemet tükrözik, ezért semmilyen kötelezettséget vagy felelősséget nem vállalok érte.
A tetteiért vállalnám a felelősséget, de az van, hogy qrva jó vagyok (értsd: qrvára semmi rosszat nem teszek. talán szoros összefüggés van e között és a között, hogy Isten bír engem és az van, hogy qrva kevés ilyen ember van a világon az összlétszámhoz képest. ez nem önfényezés volt, hanem tény).
Szóval, ami a fotelben történik, a fotelben is marad.
Ja, és qrvára nem mentegetőzés volt!

Most megpróbálom lefordítani Dr. Jekyll-ként, amit Mr Hyde írt. Vagy sikerül, vagy nem. A szándék a fontos.

november 30., 14:22:
Hát engem qrvára nem érdekel az űrfegyverkezés. Nem tudom melyik poros sarokban megbúvó szekrény rejtett fiókjából húzta ezt elő.

november 30., 16:03
Bár van benne ráció, de alapvetően hülyeség. Ami kétségtelen: qrva jól hangzik. Kicsit értem a mögöttest.

november 30., 16:06
Na, ez már színtiszta hülyeség. Valószínűleg napalmra gondolt, Mr. Hyde, de gyújtóbomba lett belőle.

november 30., 16:14

Ezzel fel is ültünk a Gyilkosság az Orient expresszen c. fekete vonatra.

november 30., 18:26-18:30, 18:45

Kötözködik, tehát van. (Mr Hyde)

november 30., 18:42

Asszem a káromkodás volt itt a lényeg. De nem biztos. Idegileg... a mi előfordulhat, az elő is fordul.

november 30., 18:55

Szerintem a családom említése verte ki a biztosítékot.

november 30., 19:01

Erről már én is tudnék bővebben írni, és meg is értem valahol. az indulatot.
De ahogy ígértem, más név alatt teszem majd és semmiképpen nem személyre szabottan (persze, ebben a világban semmisem biztos)

november 30., 19:11

Erős szavak, de ezt (meg)értem. A világ vallási vezetői miatt nem ismerik az emberek Istent. A tudósokkal karöltve, de a tudósokat hagyjuk.
Erre én is emlékszem, tényleg...
pacal
...egyedül szétkaptam egy 200 ezres regisztrált olvasótáborral rendelkező oldalt, ahol Kanadától Ausztráliáig, Norvégiától Chiléig voltak tagok. Most már csak egy elszáradt fügefa az oldal, ahol van amikor egy héten egyszer beír valaki valami szamárságot, amire két-három nap múlva vagy kap választ, vagy nem.
De ne tévedj, nem emberekkel harcoltam, hanem "fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak".

És röviden ennyi.

(Kezdek átalakulni megint. Érzem. A nov 30, 0911-es bejegyzés értelmezésénél már nem csak én voltam jelen...
- Dr. Jekyll?
- Jelen!
- Mr. Hyde?
- Jelen!
pacal
@Bogatir: Megnéztem. Fentebb reagáltam. Nem tudom miről beszélsz írásban. Aláírom, "kicsit" agresszív volt a másik énem, de volt benne ráció, vagyis nem hülyeség. Aki nem érti az okát, sztem azzal vannak problémák. Tudod, én nem én ölök gyerekeket, erőszakolok nőket kínzok halálra civil férfiakat, csak hogy pusztítsak.
A "megátalkodott hazudozót" meg végképp nem értem.
pacal
@Németh István: Te meg... te fasz, kérdeztem, hogy hány kiló vagy, és mekkora bokszoló voltál egykor? Sztem, nem.
pacal
@Németh István: Én nem vagyok 120 kiló (és te nevezel engem túlsúlyosnak?), csak 90. Én nem bokszoltam világ életemben, csak amikor kellett, de akkor nagyon. Geci vagyok, és geciként is küzdők. Ismered Fülig Jimmy-t?
Hát úgy!
sokanvagyunk
Nyugi @pacal:, ez a fórum itt nem egy szélerőmű, csak egy propeller. :D
pacal
@sokanvagyunk: Ezt nem mindenki tudja itt. Csak próbáltam megvédeni a másik énemet.
pacal
Szerintem készül valami tragédiára Németh István.
De arra a szarviharra, ami rá vár, nincs felkészülve... arra senki nincs felkészülve.
Németh István
@pacal: az a helyzet hogy te egy marhagyomor vagy, s mint ilyen büdös és nagyon szarszagú; ecettel tán mosható vagy, na jó, kifőzve még fogyasztható is esetleg valami rendes velővel, csülökkel! A gyorsaságom csupán annyi, hogy mielőtt a fényesség odaérne hozzád pofán vágom és méla setétség fog körül venni! A geciséged tény, elfogadom! Gondolom a hasfelmetsző dzsek jó ismerősöd! Hát így!
Különben a témánál maradva - szaros gyomrú - az a helyzet, hogy az oroszok ha nem lövöldözték volna le eddig is a moslék usa "legyeket" akkor már rég szarba lennének! Nem kötik az orrodra ami szar szaggal van tele! De, hogy tudd az orosz elhárítás képessége jóval nagyobb mint az usa adottsága! Már az 1950- es években is az volt, amikor az usa határsértő masinát le-lüdözték amott arra Kamcsatkánál! Nyúljál magadhoz pacalka, és ne üsd az orrod olyanba amihez fingod sincs! Tudod, kapsz két pofont, aztán mehetsz csuklani, az balul-járóba!
pacal
@Németh István: Ööö, mi van? A szavakat külön értettem, de így együtt nem mondanak nekem semmit.
Melyik üzenetemre is reagáltál - előbb ezt tisztázzuk.
"Kamcsatka" a végé fele mutatott rá arra, hogy nem értjük meg egymást.

Hogy jön ide Kamcsatka ???!!

(súlytólég a te bajod)
pacal
@Németh István: Rossz válasz.

Amikor nem iszom, egyből kurva okos és kurva erős leszek.
A dupla kettlebell a kedvencem.
Mindent tudok a kettlebellről és a ketlebell is mindent tud rólam.
Én és a kettlebell...
Németh István
@pacal: a kettlebell akkor nyalogassa körbe elmédet és mondj értelmes dolgokat is! Egy lebellnyit, már igazán fejlődhettél volna!
Lehet ám hogy az oroszok már régen le ... lebbellezték a kémholdakat ! Emlékezz csak a fekete tengeri usa hajók és repülők manőverezési zavarára!! azt és akkor röhögte a világ, azóta tovább fejlődtek! (ők is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.