Miközben a nyugati országokban mindennaposak a kétségbeesett tüntetések, a brüsszeli elit meg sem érzi a megszorításokat – erről is beszélt az Origónak ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A gazdasági terheinket ti növeletik, hogy szakadnátok már meg.
Törölt Nick
Lomniczi geczi panasza: " amíg a lakosság feléli gazdasági tartalékait és spórolásra kényszerül, addig a legfelső elit nyugodtan élvezi eddig is megszokott életszínvonalát, amely akár arra is alkalmas lehet, hogy további, megüresedő gazdasági lehetőségeket tudjanak kihasználni."

Ezt a brüsszeli elitről mondta, de ez a NER elit pontosan ezt csinálja. Éppen tönkreb@sszák a kiskereskedőket, kis benzinkutakat, vendéglátó, és szálloda egységeket, stb, aztán magukévá teszik. Mindent felzabálnak, és sohanem laknak jól. Minél több van, annál több kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.