Volodimir Zelenszkij ukrán elnök reagált arra, hogy az Európai Unió és a G7 csoport megállapodott az orosz kőolaj hordónkénti 60 dolláros árplafonjáról.

Zelenszkij az ársapkáról: ez nem elég az oroszokkal szemben

Fotó: Facebook

Az intézkedés célja, hogy csökkentse Oroszország olajértékesítéséből származó bevételeit, miközben stabilan tartja a globális energiapiacokat. Zelenszkij szerint ez nem nevezhető komoly döntésnek, az ukrán elnök szerint egy „terrorista államnak” ez nem egy nagy ütés – írja a 24.hu.

Csak idő kérdése, mikor kell erősebb eszközöket használni. Kár, hogy ez az idő elveszik

– mondta az elnök. Oroszország többször is kijelentette, hogy nem szállít olajat azoknak az országoknak, amelyek bevezetik a felső határt, és a megállapodásra azzal válaszolt, hogy megismételte: „nem fogadja el” az ársapkát, és még elemzik, hogyan reagáljanak rá.

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Ezzel csak tovább hergelik a medvét és tovább fog tartani a háború! Végülis ez a célja az usának... Jó úton haladunk egy 3. világháború felé csak így tovább európai barmok! A szankcióknak nincs értelme,ha oroszok beledöglenek,akkor is megnyerik a háborút.Harcoljanak tovább az igazukért zelenszkij bohócot fel kell akasztani!
Csizmás Kond
A háború addig fog tartani míg ezt a bohócot ellátják mindennel a nyugat. ...tulajdonképpen azért is robbant ki mert a nyugatnak nagyok kezdtek lenn i az érdekeltségei a bohóc birodalmában.
Rockxy
nagyon keménycsávó ez a zselé.
nem akarja hogy az ukrán katonáknak hosszú életük legyen.
ursula szerint már több mint 100ezer halott van az ukrán oldalon:
oroszhirek.hu/kijevben-reagaltak-ursula-beszedere-a-100-ezres-ukran-katonai-vesztesegrol/
namihami
@Csizmás Kond: 10.25: Bocs, lenne egy kérdésem, bocs-kettő, hozzád:
1. Ha nő is a nyugati/amcsi befolyás egy független(!!) országban, az már felhatalmazás egy másiknak arra, hogy háborút indítson/indíthasson ellene?
2. Mivel a magyar gazdaság és GDP zöme az idetelepedett nyugati országok cégeiből származik, akkor kb mikorra kell számítani egy orosz intervencióra? Vagy ez a nyugati másféle nyugati? Netán a Petya azért ingázik folyton, hogy előre megkaphassa a támadás időpontját és legyen idejük csomagolni?
Csak kérdezem...
Csizmás Kond
@namihami: A lényeg a függetlenen van. Addig volt független ukrajna amíg nem kezdte felvásárolni amerika, az eu, a nato és mások. Nem azért támadott az orosz mert hódítani kart hanem az ukrajnai oroszok elleni atrocitásokat akarta megakadályozni...amelyek szintén az előbb említett hatalmak bíztatása nyomán vette kezdetét.
...amúgy az egész itt nem függetlenségről meg nemzetekről szól hanem a pénzről ...utána kell olvasgatni mert ma már majdnem az is le van írva hogy hogyan fog végződni az egész.
...és kettő...a magyar gazdaság zöme úgy lett nyugati, hogy a zuniós csatlakozás megkövetelte a gazdaság eladását ami a nyugat kezére került...de ezt is leírták már millióan. Az hogy ebből ki milyen izét olvas vagy értelmez ki belőle az legyen a saját dolga, ami biztos hogy a magyar ipar és nyersanyagszükséglet nagyon függ az orosz behozataltól, ugyanis arra épült a múlt és időközben sem lett olcsóbb alternatíva annál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.