Közzétette szokásos napi jelentését a brit védelmi minisztérium.

Az oroszoknak kezd elegük lenni: egy kiszivárgott kutatás szerint csak a negyedük támogatja a háború folytatását

Riportereknek szervezett túrán készített képen harcképtelenné tett orosz harckocsik és járművek az orosz hadseregtől a közelmúltban visszafoglalt kelet-ukrajnai Limanban 2022. október 11-én. MTI/EPA/Atef Szafadi

Mint a Telex írja, a következőket írják:

Csökkent a háború – vagy ahogy Oroszországban nevezik, a „különleges katonai művelet” – támogatása egy független orosz közvéleménykutatás szerint.

Egy független orosz médium azt állítja, hogy hozzáfért az orosz Szövetségi Védelmi Szolgálat által belső használatra gyűjtött adatokhoz. Az adatok szerint az oroszok 55 százaléka támogatja a béketárgyalásokat, és csak 25 százalékuk a háború folytatását.

Forrás: Telex

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
@Németh István: ezt meg súgta neked? Régen olvastam már ekkora ostobaságot. Oroszország ok nélkül megtámadta Ukrajnát. Innen indulj el, s próbálj értelmes ember módjára gondolkozni a tények alapján, ha egyáltalán képes vagy rá. Az eddigi kommentjeid alapján elég nehéz lesz neked, de megéri. :)
Németh István
@Horizont: A normális emberek köztük Putyin is a háború befejezésén fáradozik! Hülyék is lenének mást kívánni! Aki a háborút folytatni akarja az az usa és az ursula a megetetett Eu. bizottsággal együtt! A valódi háborús bűnös az usa, mint felbujtó és az ukrán puccsista zelenszkíj mellett az Eu. vezérkara az ursula büdös kurvával! A korrupt sikkasztó tetűvel!
mikor fogjátok fel végre,hogy az usa területszerző abszolút nyíltan gyarmatosító tevékenysége folyik Az ukránokat felvásárolták az oroszok felébredtek még ídőben, ám az usa és az eu propaganda gépezet az usa mellett >> az agresszorok mellett kardozott félrevezetve a világot, és az oroszok ellen hangolva azt!
DE ha eszetek van akkor nagyon gyorsan odafigyeltek a Magyarországi eseményekre a nagy figyelem elterelés közben >>> nagy gőzzel folyik 2-3 millió zsidó izraeli és usa állampolgár betelepítése az új lakótelepekre, állás, lakás biztosítva, nem beszélve a lakást 10 év után ingyen megkapják! Ez a helyzet az Öszöd-i lakóparkkal oda 200 ezer venezuelait telepítenek be, ugyancsak munkát, lakást biztosítva ! Mi az elképzelése az illetékeseknek?? Az országot nem gyurcsány-dobrev-bajnai módra saját zsebre akarják eladni, hanem hogyan is árusítják ki az országot sunyiba??? Kimtud erre választ adni??? merta hír feneigaz, már csak azért is mert épülnek a lakóparkok és még sincs a magyaroknak lakás - igaz van olyan akinek akár 10 is van! Hogy van ez???
Sámannus
Mára már én is úgy vélem, hogy a harctéri műveletekben a drága putyinkánk aficérjai csődöt mondtak. Túl sokat loptak, és a kiképzésen is spóroltak Elszabotáltak a hóborúhoz szükséget információk beszerzését. Azért kell nekik sebtében visszavonulniuk, mert az ukrán felderítés elől csak oroszországba menekülhetnek. Megfelelő hatótávolságból az ukrán tüzérséggel szemben csak a nyúlcipellő nyújt biztonságut.
amaramaistanna
@Németh István: ezt meg súgta neked? Régen olvastam már ekkora ostobaságot. Oroszország ok nélkül megtámadta Ukrajnát. Innen indulj el, s próbálj értelmes ember módjára gondolkozni a tények alapján, ha egyáltalán képes vagy rá. Az eddigi kommentjeid alapján elég nehéz lesz neked, de megéri. :)
ómió
"Moszkva alatt" álló ukránokat nem sikerült még "beállítani"?
Lepényleső
BMP,Ural,Kraz egy halomba,- lesz mit rakjanak a kohókba,- az anyák meg járhatnak hős fiaikhoz emlékül zokogva,
egy obeliszkhez amire nevük lett faragva,- közvetett gyilkosuk e közben a világot okolva,- dúskálva minden földi jóba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.