Ha az energiaválság nem lenne elég...

Újabb migrációs válság alakulhat ki Németországban, és a kormány nem készült fel a helyzet kezelésére

– mondta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke egy vasárnapi német lapinterjúban.

Németország a 2015-öshöz hasonló migrációs válságtól tart

2016 elején Európába érkező menekültek. 
Fotó: ARMEND NIMANI / AFP

Az Európai Parlament legnagyobb frakcióját alkotó jobbközép pártcsalád német vezetője a Welt am Sonntag című lapnak adott interjút. Manfred Weber – az MTI tudósítása szerint – kiemelte:

A németországi befogadóközpontok megteltek, és a menedéket kereső emberek elhelyezéséért felelős helyi önkormányzatok súlyos terhelés alatt dolgoznak. Ráadásul azzal kell számolni, hogy télen ismét jelentős számban érkeznek ukrán menekültek az Európai Unióba, így sokan Németországba is, mert Vlagyimir Putyin orosz elnök „terrorista rezsimje folyamatosan rombolja az ukrajnai energetikai infrastruktúrát”

– mondta a Németországban ellenzékben lévő bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa.

Hozzátette:

attól tart, hogy „drámai” folyamatok indulnak be télen, és a 2015-ös európai migrációs válság idejéhez hasonlóan ismét egyre több tornatermet kell átalakítani befogadóközponttá, korlátozva az iskolai testnevelést és a sportegyesületek működését. A szociáldemokraták (SPD), a Zöldek és a liberálisok (FDP) koalíciós kormánya nem készült fel erre a helyzetre, és „egyszerűen figyelmen kívül hagyja a kihívásokat”

– mondta Manfred Weber.

Forrás: Index.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
A németek nem örülnek a migránsáradatnak! Az biztos!Előbb-utóbb lesznek még problémák
Németországban!
Németh István
A németek együtt a brüsszeli vezetéssel nyugodtan ott rohadjanak meg ahol vannak! Azontúl, hogy a migránsokkal tönkre baszták magukat és teszik ezt folyamatosan az infláció egyre növekszik csak ez által >>> RÁADÁSUL vezéralakjai a moslék ursula vezette Eu. közösség szankciós politikájának ezzel gyakorlatilag leültetve magukat >> aljas módon átengedve az irányítást az usa szemét gyarmatosító tevékenységének! Erre volt jó a 78 éves betelepülése at usa armadának! tetves rohadt köcsögök!!!
Németh István
@KisTehen: @NKF: ti két barom! nincs szemetek, nincs eszetek,ti nem fogyatékosok vagytok hanem egyszerűen sült hülyék! Ha ez netán nem tetszene akkor szar-tömeg egy pottyantós budiban! Ekkora állatokat mint ti megdöbbentő - hol a mocskos kurva anyátokban éltek???
Jozefina
Németország már kiteheti a "teltház" táblát, vagy sok-sok migránst kellene kitoloncolnia, hogy az ukránoknak legyen hely!!!
Putyin nem véletlenül bombázza a civileket!!!??
Németh István
@Jozefina: az ukrán civileket - akik eladták magukat az usa-nak >> szocskáért, míg a zelenskíj meg a bandája degeszre keresi magát és vásárolják a luxus ingatlanokat, stb.
@KisTehen: a tehenek mind valójában nagyon buta állatok! Az, hogy tejet adnak, borjakat szűlnek - szaporodnak - hasznossá teszik őket. Sajnos te egy kivénhedt csöcsű vágóállat lettél, ajánlgasd a bimbódat > esetleg még seggtörlésre megfelel! nagyon hülye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.