Két, iskolába tartó gyereket sebesített meg egy késes támadó a Németország délnyugati részén fekvő Illerkirchbergben – közölte hétfőn a német rendőrség.

A 13 és 14 éves lányokat az iskolabusz-megállóba vezető úton támadták meg az Ulm mellett fekvő kisvárosban. A 14 éves áldozat a kórházba szállítás után meghalt – írja az MTI.

Gyerekeket késeltek meg Németországban, egy 14 éves lány meghalt
Fotó: Pixabay

A Südwestrundfunk (SWR) regionális közszolgálati médiatársaságnak egy szemtanú elmondta, hogy zajt hallott egy közlekedési lámpa közelében, és amikor a zaj irányába fordult, két lányt látott a földön elterülve, hatalmas szúrt sebbekkel, vérben úszva. Egyikükben még volt erő elmondani, hogy a környező házak egyikéből kijött egy férfi, aki ok nélkül megütötte az osztálytársát, majd hasba szúrta mindkettőjüket.

A rendőrség egy terrorelhárító egység bevetésével elfogta a feltételezett elkövetőt. Önként lépett ki az épületből, ahonnan két másik férfit is elszállítottak a rendőrök – írta hírportálján a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című lap.

A rendőrség még vizsgálja a három férfi és a lányok elleni támadás közötti kapcsolatot, de abból indulnak ki, hogy egyikük az elkövető. Kilétéről, fegyveréről vagy egyéb részletekről egyelőre nem tájékoztattak – írta a FAZ, ismertetve a Südwest Presse című lap értesülését, amely szerint az épületben menedékkérőket befogadó szállás működik.

A szálláson egy héttagú család és négy férfi lakik. Egyelőre nem tisztázott, hogy a feltételezett elkövető közéjük tartozik-e, vagy csak a bűncselekmény után bemenekült az épületbe.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"az épületben menedékkérőket befogadó szállás működik."
Na, akkor ezek milyen menekültek voltak?!
NKF
?Nem lehet kiírni,hogy egy tetű migráns volt? Kit védenek ezek a marha németek?
A migránsnak jogai vannak de a két kslánynak nincsenek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.