Mihail Uljanov, az Oroszországi Föderáció állandó bécsi képviselője Twitter-bejegyzésében figyelmeztette az olajársapka európai támogatóit, hogy megbánják döntésüket. Európa ettől az évtől orosz olaj nélkül fog élni – írta Uljanov.   Hozzátette:   „Moszkva már világossá tette, hogy nem szállít olajat azoknak az országoknak, amelyek támogatják a piacellenes árplafonokat. Várjuk ki a végét! Meglátják: az EU […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tessen mondani, akkor most az árplafonok, alias ársapkák piac ellenesek az orosz olajnál, nálunk meg a családok védelme? Most melyik az igaz? Vagy ez is nézőpont kérdése?
csak úgy....
@KisTehen: te (bal) jós boci azt tudtad,hogy berezsnyev alatt sem volt nyugat rászorulva a ruszkikra? -annak ellenére a szakadék széléröl,még mindíg beintettek nektek és a hozzád hasonlóknak! :)
oszt mi lesz veletek ha nyugat kénytelen lesz becsukni a magyarországi autógyárait?
-majd tengödtök?
teuton
Mit fognak vele kezdeni az oroszok? Hajok es vezetek nelkül nem szallithato, eladhatatlan, azt fogjak inni vodka helyett??? Melyik fitymasztroll fogad velem, hogy a vegen olcsobban fogjak adni? Biztosan egyik sem, csak üres pofazas van a reszükröl...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.