Betiltják azon termékek forgalmazását, amelyek hozzájárulnak az erdőpusztuláshoz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Az igazság az, hogy egy napelem több energiát termel, mint amit a tzifa, gazdaságosan! Az agyatlan csüngőhasú bandája ezt lehetetleníti el. Nem kell fát kivágni, hanem a szigetüzemű naperőművek építését támogatni. Annyi csak a feltétele, hogy a Kossuth tér soha nelehessen putyinp lósagy!
Sámannus
Az igazság az, hogy egy napelem több energiát termel, mint amit a tüzifa, gazdaságosan! Az agyatlan csüngőhasú bandája ezt lehetetleníti el. Nem kell fát kivágni, hanem a szigetüzemű naperőművek építését támogatni. Annyi csak a feltétele, hogy a Kossuth tér soha nelehessen putyin plósagy!
Maccska
@Sámannus: ha több energiát termel,akkor fűtsél napelemmel.Semmi sem akadályoz ebben.Igaz hogy már több mint egy hónapja nem láttam a napot,de te biztos megoldod ezt a problémát
Sámannus
@Maccska: Ami ingyen van az fáj csak nektek. Sajnos nem tehettek ellene semmit. Már a kocka el van vetve. Putyin az atomjával kitörölheti a seggét. Mindenki a biztonságos energiát akarja, csak a háborúpárti csüngőhasú nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok