Nyilvánvaló, hogy a Molnál árat akarnak emelni és el akarják töröltetni a 480 forintos ársapkát, ezért mindent elkövetnek fű alatt. Interjú. „A kollégák ma gyakorlatilag sehol nem tudtak tankolni a fővárosban, se benzint, se gázolajat, pedig a százhalombattai finomító műszaki problémája – a hírek szerint – csak a gázolajfinomítást érinti. Mi történik itt? Egy hete folyik a hisztériakeltés, hogy a nyugati olajembargó milyen hatással van Magyarországra és készlethiány lesz. Pedig az embargó csak a tengeren hozott olajra vonatkozik, a vezetékesre nem. Utóbbiból a teljes orosz import mintegy 25 százaléka átszivárog a nyugati ellátásba, például Németországba, azaz ott sem eszik olyan forrón a kását. Az arabok most kétségtelenül fel fogják verni a Brent olaj árát, de az embargó egyáltalán nem indokolja meg az itthoni áremelést. Itthon a nép hülyítése folyik magas fokon; egy Holoda Attila nevű volt molos igazgató és egykori energiaügyi helyettes államtitkár különösen élen jár a...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Budapesten a benzinkutaknál sok helyen csak kávét lehet kapni!!! Na meg sapkát!!!
www.youtube.com/watch?v=vJb3Pesmje8
Aki Én
butaság úgy tenni, mintha a mol független lenne.
Pálinkás Pál
birka nép, megérdemlitek, ennél kevesebbér is zavartak már el kormányokat...
drrotf
Most azután Hernádi úr úgy összeszarta magát, hogy egész nap mosakodhat, mert Imre bátyánk megmondta a tutit.Az hogy nincs olaj és benzin azt nem kell bizonygatni.Itt legfeljebb csak azután lehet kutatgatni, hogy miért nincs, és hogy kik a felelősek.Ezt a hiányt Hernádi már előre jelezte, de az urak akik tehettek volna ennek a helyzetnek az elkerülése érdekében nem figyeltek rá.Nem gondolták ugyanis, hogy a gazdasági törvényszerűségek akkor is léteznek, ha a hatalom gyakorlók azt nem akarják!
Sámannus
A fityfasz nem csak a forintot dönti be, hanem a gazdaságot is. Egy percig sem volt kétséges, hogy az oroszok célja a legnagyobb cégek szétverése. A csüngőhasú akár egy kurva tartja a seggét az oroszoknak.
Törölt Nick
Ahogy szokott lenni, mindenki más hibás, a szankciók, az ukránok, a MOL, a háború, az unió, a kisnyúl, csak Orbán nem. Pedig egyedül Orbán a hibás, mert sehol Európában nincs ilyen katasztrofális benzinhiány.
VASTAGBŐR
@durbincs: maximum a fogyatékkal elő rákos oltás/szellemileg sérült fideszes kurva anyád :)
drrotf
Durbincsom!Orbán megadta magát a gazdaság törvényeinek!Ehhez mit szólsz?Neki sincs egy lukas peták esze, vagy szél ellen nem tud , nem akar pisilni, mert tudja,hogy ha így tenne lehugyozná magát?
VASTAGBŐR
@durbincs: a szellemileg sérült román kurva anyád :)
sokanvagyunk
A magyar állam 15,24%-nyi tulajdona biztos felelni fog.
CsipkeRózsa
Boros Imre már sok hülyeséget mondott eddigi létezése alatt!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ..de azért fletót mégsem veri...:)
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Boros a legkevésbé tudja a saját szakmáját is, mindig melléfog.

Gyurcsány érti azt, amit meg akar magyarázni, és jól is tudja.
Sámannus
No az a kampós faszú fityma mocsok az feleljen aki a kaszinókat nem adóztatja meg minyimum 100%-al mer úgyis csalnak. Ki a lófitymának kellene másnak lyót tenni a nemzet érdekében, ha nem a nemzetvédő atyafinak. Lónak a durmangós fitymájától nem látnak mást csak a kancácskák csunyáját, meg mutogatnak mindenhová csak oda nem ahol szétkúrják ezt a lepusztult legatyásodott országot. Bezzeg rubeljobboldalnak nem kell adózni, mert a lopás adómentes, mint a tahó pénzek. Ó hogy szorult volna meg a feje a szülőcsatornában aki ilyen retek moslék mellet van pofája még másokat kritizálni.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...nem tudom mennyire tudja Boros a szakmáját de az biztos hogy elvégezte az egyetemet és van diplomája, a Ferinek meg nincs...tehát szakmája sincs...így nincs is amit ismerjen.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Nem a végzettség teszi az embert gondolkodó, tehetséges, vagy senki emberré.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...A végzettség egy elkerülhetetlen alapismereti tényező, anélkül csak kibic az ember, a tehetség meg előny. ...és ha nincs valami tanulmányi háttér mi a lócitromon gondolkodhat valaki ?
...mert ugyan Feri is gondolkodott, de csak abban hogy kit vehet sorba feleségül akiket létraként használhat...
csak úgy....
@CsipkeRózsa: ne haragudj de nem értem,hogy ezt a buta pöcs macskát miért nek külditek el a pitschába, ahova való!?
csak úgy....
."A végzettség egy elkerülhetetlen alapismereti tényező" :) @Csizmás Kond: a te agyadat bojkottálja az értelem !
Csizmás Kond
@csak úgy...: Élő példa vagy a sehonnai felfogásnak. Soha egyetlen értelmes hozzászólásod még nem volt itt amióta ide írogatsz, viszont mint egy kótyagos aki folyton a más fenekét bújja kipécéztél és írod a semmitérő, értelmetlen, tanulatlan és tehetségtelen fantozmológiáidat...pont jókor kukorékoltál be...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.