Mindenki tudja mi folyik itt: szervezett kormánybuktatási kísérlet. Nemcsak külföldről akarják a nagy multik végérvényesen kifosztani hazánkat, hanem magyarnak mondott vállalatok is. Kell az a k*rva profit, igaz? Naná, hogy kell, nem tudják elviselni a benzinárstopot. Most éppen “elromlott” Százhalombatta, igaz? Micsoda véletlen. Jogunk van azt hinni, hogy szándékos szabotázsakció folyik a kormány ellen: benzinhiányt kell szándékosan (vagy “véletlenül”) okozni, oszt’ majd nem lesz benzin és az emberek majd lázadnak. Ez is egy opció, igaz? Erre játszhat rá a MOL, de ha tényleg közük van ehhez a balhéhoz, ezt sürgősen be kéne fejezni! Tudjuk, milyen nagy erők mozdulnak meg Orbán Viktor ellen: a legnagyobbak. Ha kell, bevetik a hazai profitéhes nagyvállalatokat is. El kéne gondolkodni azon kormányzati szinten, hogy Hernádi Zsoltot ki lehessen adatni a horvátoknak. Ők örülni fognak és mi is.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@KisTehen: Hülye.
A magyarországi átlagfogyasztás nagyobb, minr a MOL termelési volumene. Egyszerű matematika. A mínusz, márpedig nálunk mínusz van, nem más mint áruhiány.
lusta
@KisTehen: Hogy ilyenhülye legyen drága sztrovacsek rágyúr, vagy csak úgy jön.
VASTAGBŐR
@durbincs: te agyhalott oltássérült fogyatékkal elő inkurrens szardarab ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.