A holland általános és középiskolás diákok, valamint több ezer oktatási intézmény tanárai és dolgozói szívárnyszínű ruhával fejezték ki támogatásukat az LMBTQ közösséghez tartozó fiatalok iránt – írta az NlTimes hírportál. A „Lila Péntek” elnevezésű eseményt 2010-ben kezdeményezte a COC Nederland szexuális sokszínűséggel foglalkozó jogvédő szervezet. Kezdetben csupán 150 iskola csatlakozott a kezdeményezéshez, idén viszont már „rekordszámú”, csaknem 3000 oktatási intézmény vesz részt benne. A hírportál szerint, ezen a napon több százezer diák és tanár fejezi ki tiszteletét és támogatását az LMBTQ közösséghez tartozó fiatalok iránt, az oktatási intézményekben olyan foglalkozásokat tartanak, „amelyek keretében azt ünneplik, hogy mindenki lehet önmaga”. A COC Nederland honlapján szereplő információk szerint, az általános iskolák felső tagozatosai számára ismeretterjesztő, interaktív vetélkedőt szerveznek, amely olyan témákkal foglalkozik, mint a szerelem, a barátság és a...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@durbincs: Ki hágott meg téged tulipányos fapapucsban, buzzancs?
durbincs
@simmering73: Tudja ? hogy maga mint farturó élősködő, és gyurkahernyó ? szipen elhúzhat a rákba ? Bezzeg -Tahó ?
durbincs
@simmering73: @simmering73: Maga mint a dongalábú fartúró buzi ? má csaak tudja ? Bezzeg - Tahó ? @orsos vendel: @Jozefina:@Aki Én: @szaboria1: @csak húgy...: @sgl: @lampa laz: @Jozefina: ? detto ?
durbincs
@Sámannus: @Sámannus: Mert ezt az éles logikát az 50iq-val ? az állán lecsurgó véres denevérperkelt adta magának ?
durbincs
@division: előkaparták magát is ? a rettenet 50 IQ-jával ? mint ezt a 2 farturó @Néro2:+ @nejlontacskó: ? bérköcsögöt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.