Frappáns választ adott a jobboldali argentin párt... Az amerikai lap az alábbi kérdést tette fel:Miért nincs több fekete játékos Argentína válogatottjában a világbajnokságon?Argentína sokkal soksz... The Washington Post: "Miért nem szerepel Argentína több fekete bőrű játékos a világbajnoki keretben?" Argentína jobboldali pártja, a La Libertad Avanza: "Mert mi egy ország vagyunk, nem egy Disney-film"

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@teuton: @teuton: magát mint az 50IQ-s sánta prostramuas bányás masturbésönt ? csak előkaparták ? farturás útán ? mint az @Emmersson71: nevű denever kolbászkát ? no +az előkapart bibircsokos krogyát ezt @karma1: nevű szerencsétlent ?
durbincs
@kula: de maga csak rakat bedes kula ? de akkor csak mint a többi fizetett bérköcsög ? @VASTAGBŐR: @csak húgy...: @Galway: @icegygenabro: Mindezt ? Csak Mert maga is feji lent a pöcsös nőket ? mint a @fideszes gyökér: ?@T-Boly: @Aki Én: @balos: @colibri: @sgl: @gina: @Dr. Proktor: @CsipkeRózsa: @kereső: no + @Galway: @simmering73: @Emmersson71: @Lepényleső: @Clavigo: @Nyírfa: @Pálinkás Pál: @Peller Anikó: @Yoda69: @pacal: ?
durbincs
@Peller Anikó: @Peller Anikó: Mert ezt az éles logikát az 50iq-val ? az állán lecsurgó véres denevérperkelt adta magának ?
durbincs
@Baker: @Baker: maga magtalan ? de azért csak meghágták ? csak úgy +szokásból ?
durbincs
@jesz: Ez a Sex és Newyork ? maguknál lent a bányába ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.