A magyar miniszterelnök nem tűri a korrupciót.

Orbán: „Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben!”Orbán Viktor/Facebook

Orbán éppen Brüsszelben tartózkodik, az Európai Unió csúcstalálkozóján, ahol természetesen az EP-elnököt érintő, egyre dagadó korrupciós botrány a központi téma. 

Mindenki tudta, hogy Brüsszel tele van korrupciós ügyekkel, de most már olyan szintet ért el a dolog, hogy a rendőröknek is intézkedniük kellett. A korrupciós botrány megrengette az európai intézményeket, folyamatosak a házkutatások, eurómilliókat foglalnak le a rendőrök, és mindenki azt találgatja, mely brüsszeli politikusok lehetnek még érintettek

– mondta a miniszterelnök. Hozzátéve: „sokak szerint a szálak a legmagasabb szintekig is elvezethetnek” – mely kijelentését nem fejtette ki bővebben. Mindenesetre kijelentette:

Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben!

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
A fideszmocsarat is ideje lenne lecsapolni, mert nyakig ér a bűzös posvány. Jobb lenne ha befogná a pofáját, és olyankor ugatna mikor kérdezik. De olyankor megkukul és menekül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
A nem ársapkás ft/eur árolyammal számolva 600 millióFt- amelyet a katari uralkodó ház tagjai fizettek a korrumpáltaknak.
Na, de mi van a magyar mocsárral- az elios/tiborcz 133 milliárdjával, simonka 1 milliárdos költségvetési csalásával+ szoc. szövetkezet felszámolásával, farkas f. 1,6 milliárdjával, boldog i 800 milliós költségvetési csalásával, mengyi roland 2 milliárd,, schndl végrehajtó elkövetési értéke 900 millió...ezek itten bizonyitott tények. És akkor ez hülye hirportál, na meg a többi is azt irja "orbán nem túri a korrupciót"!- persze, hogy nem, mert abból a katari buliból őt kihagyták. Vagy mégsem??- mostanság versengve dicsérik a katari uralkodó házat udvari bolondjával együtt, aki egyébként Magyarország külügyminisztere cimet viseli.
kereső
"Korrupció az, amiből engem kihagynak"(by Hofi)- mondja orbán.
telegdilaci
@Törölt Nick:Előbb a saját mocsarunkat illene lecsapolni,azután foglalkozni másokkal egyébként az EU-ban működik a jogállam,jól teljesít az Eu-ügyészség ezért nem akar belépni Magyarország az Európai ügyészségbe még kiderülne hogy nincs még egy ország rajtunk kívűl ahol ekkora nagy a korrupció attól még létezik ha tagadjük!
Nyírfa
Jó a címet követő első mondat! :)) A nagy magyar abszurd! :DDD
Nessy
@telegdilaci: Nálunk a korrupciót törvény és Polt Péter védik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.