Így néz ki a jogállamiság Brüsszelben – írta Orbán Viktor Twitter-bejegyzésében, azt a fényképet megosztva, amelyen az Európai Parlament korrupciós ügyében a belga rendőrség által lefoglalt mintegy 1,5 millió euró készpénz látható táskákba pakolva. Így néz ki a jogállamiság Brüsszelben – írta Orbán Viktor Twitter-bejegyzésében, azt a fényképet megosztva, amelyen az Európai Parlament korrupciós ügyében a belga rendőrség által lefoglalt mintegy 1,5 millió euró készpénz látható táskákba pakolva.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Brüsszelben úgy néz ki a jogállamiság, hogy a bűnözésnek következménye van. Magyarországon meg se következmény, se jogállam. Egyetlen követelmény, hogy nagy tételben kell lopni, mert itt a kabátlopóknak nincs kegyelem, de a közpénz milliárdokat lopókat bevédi Polt effftárs.
Törölt Nick
Brüsszelben úgy néz ki a jogállamiság, hogy a bűnözésnek következménye van. Magyarországon meg se következmény, se jogállam. Egyetlen követelmény, hogy nagy tételben kell lopni, mert itt a kabátlopóknak nincs kegyelem, de a közpénz milliárdokat lopókat bevédi Polt effftárs.
drrotf
Milyen jogállamiságot akar Ó.Viktor Brüsszelben az EU-tól?Szerinte az EU egy állam?Annyit azért tudnia kellene, hogy egy szervezet egy unio nem államként működik, és így jogállamisági problémája sem lehet:Lehet probléma a jogszabályok betartásával a szervezeten belül, de az nem egyenlő a jogállamiság problémájával.Azt meg nem veszi észre, hogy ha a bűnüldöző hatóság a nyomozása során eljut odáig ,hogy bűncselekmény elkövetését alaposan gyanítja, akkor az bárkire, konzervatívra vagy szocialistára egyformán lecsap és letartóztatja .Nem úgy mint itthon Farkas Flóriánra, akinek a "munkálkodását" a Balog miniszter úr is kifogásolta, és megállapította, hogy súlyos hiányosságok merültek fel az előbb megnevezett úr által vezetett alapítványnál , és a szabálytalanságok miatt visszafizetették az állami támogatást amit FF nem tudott visszafizetni, és ezért helyette a minisztérium fizette vissza 1 milliárd 300 ezer forintot.Ennek ellenér a mi vádhatóságaink 7 év alatt nem értek rá kihallgatni FF-t ,aki az üggyel kapcsolatosan minden papírt aláírt állítólag.Na ezt a nem jogállami büntetőeljárási megszüntető határozatot kellene Ó.Viktornak kritizálni, hogy nem működik a jog, nem érvényesülnek a jogállami elvek, hogy minden emberre egy és ugyanaz a törvény vonatkozik, és hogy a törvény előtt minden ember egyenlő!
simmering73
"És akkor két nap után próbáljunk kultúrmosolyt erőltetni a hisztérikus röhögés helyére, és dolgozzuk fel, ha tudjuk. Tényleg képes volt komoly pofával előadni, kapaszkodik is bele rendületlenül, három Facebook-posztot is szentelt ennek a kérdésnek, mert a kormányzati korrupció miatt visszatartott milliárdokba nemigen kapaszkodhat:
Ideje, hogy lecsapoljuk a mocsarat itt Brüsszelben!
Tényleg? Nem mondod. De mondod, bazdmg. Van az arcodon olyan vastagságú rinocérosz bőr, hogy simán ráfér ez a duma is, nem? De. Tehát Orbán, aki miatt jelenleg azért nem kapunk egy vasat sem az Európai Uniótól, mert mellúszásban közlekednek – nem, nem a brüsszeli mocsárban – a hazai feszített víztükrű, korrupcióval teletöltött medencében az elvtársak, csapolni akar."
kolozsvaros.com/2022/12/17/egy-mersekelten-jopofa-viccnek-elment-volna-de-o-egyaltalan-nem-viccelt/
csipetke
Ahhoz a lóvéhoz,amit orbán és a falkája ellopott12 év alatt, hány ilyen táska kellene? Viszont Brüsszelben van demokrácia,és van következménye annak,ha valaki korrupt. Reméljük, hogy egyszer nálunk is lesz ilyen, és azt is remélem,hogy orbán, és a bandája ha végre bukni fog, itt is lesz felelősségre vonás...
drrotf
@durbincs: Milyen nyelven makogsz már megint?
Gyurka80
@csipetke: Bizonyítani is tudod, vagy csak fröcsögsz?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.