Eva Kaili, az Európai Parlament volt alelnöke részleges beismerő vallomást tett a Katar-gate vesztegetési botrányban. A kihallgatás során beismerte, hogy megkérte az apját, hogy rejtsen el nála készpénzt. Ez a "Le Soir" és a "La Repubblica" által megismert dokumentumokból derül ki - írja a lap. A szövetségi ügyészség egyértelmű előrehaladást ért el a Katar, valamint Marokkó által az Európai Parlament gazdasági és politikai döntéshozatalába történő korrupció és politikai beavatkozás ügyében folytatott nyomozásban. Miután párja, Francesco Giorgi már a múlt héten vallomást tett, Kaili is tett egy részleges vallomást. A nő december 9. óta a Haren nevú brüsszeli börtönben van, és a Le Soir szerint december 22-én jelenik majd meg a tanácsterem előtt.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Dr. Proktor: @Dr. Proktor: Csak mert maga a recskaman lent ? bérköcsög ? mint @Baker:aki @gina: ?
durbincs
@sgl: mondjuk nácibérencnak itvannak maguk ?az 50IQ-sok ? @csipetke:@amortizáltok:@balos:@Al X: @csak húgy...: ?
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Azt a szines bogyóit szedi rendesen Kedves Barátom ? mert nagy tré má az irása ?
durbincs
@Néro2: lehet ippen magán farturtak nem ? AH Ja ? -ba ? és ez a @csak húgy..: volt a természetes hűtésük + kenésük ?
durbincs
@Néro2: Bezzeg az ide irogaró oláh bányás bérköcsögök ? Gyurka infuzioján pohosodnak ?@Emmersson71: @teuton: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @csak húgy...: @amortizáltok: @Clavigo:+ @izéke: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.