Eva Kaili, az Európai Parlament volt alelnöke részleges beismerő vallomást tett a Katar-gate vesztegetési botrányban. A kihallgatás során beismerte, hogy megkérte az apját, hogy rejtsen el nála készpénzt. Ez a "Le Soir" és a "La Repubblica" által megismert dokumentumokból derül ki - írja a lap. A szövetségi ügyészség egyértelmű előrehaladást ért el a Katar, valamint Marokkó által az Európai Parlament gazdasági és politikai döntéshozatalába történő korrupció és politikai beavatkozás ügyében folytatott nyomozásban. Miután párja, Francesco Giorgi már a múlt héten vallomást tett, Kaili is tett egy részleges vallomást. A nő december 9. óta a Haren nevú brüsszeli börtönben van, és a Le Soir szerint december 22-én jelenik majd meg a tanácsterem előtt.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
@durbincs: szép ám a listád látszik szakadtra dolgoztad magad csak ugy ne járj mint az igazoltató rendőr amikor közli az autóssal,hogy felirja és feljelenti, szerencsés ember maga, hogy nem én IROM fel, miért kicsoda maga SÍRKÖVES.
Szalay Miklós
Ami az EU-s korrupciós botrányt (meg a hazai helyzetet) illeti:

egyvilag.hu/index.shtml#PT115_EU

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.