Az enyhítés miatt megugrott a repülőutak iránti kereslet.

Kína enyhíti az utazókra vonatkozó karanténszabályokat, ennek eredményeképpen megugrott a repülőutak iránti kereslet, sok kínai pedig már alig várja, hogy újra külföldre mehessen – áll az euronews.hu cikkében.

Fut fel a covid megint, a kínaiak pedig megrohamozták a reptereket

Fotó: Philip FONG / AFP

Több ország, köztük Amerika és Japán azonban szkeptikus, és a fertőzéstől tartva korlátozások bevezetését fontolgatják.

A kínai állami média jelentése szerint megugrott a külföldi járatokra irányuló online keresések száma: a Tongcseng utazási platform 850 százalékos növekedést regisztrált a légi utazásra vonatkozó keresésekben, és tízszeresét a vízumkövetelményekre vonatkozó keresésekben.

A pekingi vezetés decemberben, az egyre ellenzékibbé váló országos tiltakozások nyomán kezdte feladni szigorú "zéró Covid" politikáját, és az óvintézkedések nagy részét megszüntette. A hatóságok kedden közölték, hogy az évek óta tartó szigorú kiutazási ellenőrzés után január 8-tól ismét útleveleket állítanak ki turisztikai célokra.

Forrás: euronews.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
De fasza ...( a zutolsó légihidat a zeuban mi tartottuk fel Kínával ,a pandémia alatt) De fasza lesz .. Felkészül a félhülye Nyunyó Cecilia ..
Alfa
utasításba kapták a kinai kommunista pártól a világ megfertőzését
Clavigo
@Horizont: :(:(:(:((((((((((( jobbulást... ! ( egyszer úgy is véget ér ez az agyrém ..)
Nyírfa
@Horizont: Nincs vége a covidnak, legfeljebb szelídült. Az exem ősszel kapta el, tesztelt, pozitív lett. Néhány nap alatt túl volt rajta, hogy a dupla oltás segytett-e, nem tudni, mert annak már jó ideje. El ne kiabáljam, egészséges.
A fiam köhögött, úgy hazazavarták home office-be, mint a pinty, tesztelt, hála az égnek negatív lett. Rengeteg teát ivott, hársfát és gyömbért fahéjjal, szegfűszeggel, és elfogyott fél kg méz, de a köhögés is elmúlt.
Én tegnap vettem be a homeopátiás gyógyszeremet, mert megfázásos tüneteim lettek, de reggelre kialudtam.
Vigyáznunk kell magunkra, egymásra, nincs helye felelőtlenkedésnek.
A kínaiakat eddig sem szíveltem, de ebben a pillanatban egyenesen utálom őket.
pacal
A geci kommunista Kína így akarja tönkre baszni a nyugatot - MEGINT!
A kínaiak biológia fegyverek - effektív, minden kínai terrorista!
pacal
Minden kínait meg kell semmisíteni tűzzel-vassal.
Nyírfa
@Horizont: Emlékszem, a két évvel ezelőtti nagyon komoly volt. Hogy most is szarul vagy, nem illik a képbe, sokkal enyhébb lefolyású kellene, hogy legyen. Miket szedsz rá?
A hatalom...ezek már régen elveszítették emberjellegüket.
Nyírfa
@Horizont: Lázad nincs? Ha nem vagy allergiás a méztermékekre, ajánlom a méhpempőt és a propoliszt, de a bodorrózsa-készítmények is hatásosak, teaként is fogyasztható.
Gyógyulj meg mihamarabb!
Én meg elhamarkodottan írtam, hogy már ki is aludtam a náthás tüneteket, ugyanis visszajöttek, úgyhogy, biztos, ami biztos, nyomom a bodorrózsa tartalmú Virostopot.
kereső
@Horizont: @Nyírfa: Jobbulást Nektek, gyógyuljatok meg mihamarább!
Nyírfa
@kereső: Hálás köszönet. Nem hiszem, hogy az én náthám covid, ugyanis nem olyan régen bőrig áztam, és nem volt annyi eszem, hogy azonnal vegyek egy forró fürdőt. Azóta bújkál bennem valami, de lázam az nincsen, Csak, mintha nem úgy működne az immunrendszerem, ahogy egyébként szokott.
Arról, persze, szeretek elfeledkezni, hogy beléptem a 70. évembe, de mindig úgy gondoltam, hogy nem a kor határozza meg , hogyan érezzem magam. És ez valószínűleg így is van, csak éppen tenni is kell érte,
division
@Horizont: Érdekes, ez a száraz köhécselés nálam is megvan már hetek óta, marha idegesítő, de nem találnak semmit. Az epémmel görcsöltem be pár hete, akkor megugrott a CRP szintem életemben először, még most is érzem a jobb oldalam valamelyest, de ennek nem hiszem hogy köze lenne a covidhoz. Kúráld magad, gyógyulj meg gyorsan, egy ilyen fiatalos nagymama nehogy elhagyja magát:-) A covid meg velünk fog élni pont úgy, ahogyan az influenza, szerencsére már nem lesz olyan durva mint amikor kezdődött.
Nyírfa
@Horizont: Az igazság az, hogy egészen a tavalyi covidig nem is éreztem a korom súlyát. Ugyan kilábaltam a fertőzésből, de azóta nem találom magam.
Hát, meglátjuk.
Furcsa, mert egyszer megálmodtam, hogy infarktusban fogok meghalni, és a legtöbb problémám az utóbbi időben pont a ketyegőmmel van.
Panasznap vége. :)
Nyírfa
@Horizont: Dettó! :) A napokban olvastam, hogy a nevetés meghoszabbítja az életet, úgyhogy, nevetgéljünk! :)
division
@Horizont: Köszönöm, nektek is minden jót a jövő évre. Mondjuk nincs kizárva az sem teljesen, hogy a szigorú fegyelem miatt lettünk rajta végre túl, na meg az oltások miatt, és most kezdődik minden elölről, de ne legyen igazam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.