„Kijev minden eszközzel regionális konfliktust akar kiprovokálni. Ennek példája a minapi incidens az ukrán SZ-300 rakéta lelövésével. Kevés okunk van azt hinni, hogy (a rakéta) véletlenül lépett a légterünkbe. Minden jel szerint valakinek a terve valósult meg” – idézte a Ria Novosztyi orosz állami hírügynökség az interjút, amelyet Aljakszandr Valfovics a Sputnik Belarus hírportálnak adott. A fehérorosz védelmi minisztérium csütörtökön közölte, hogy a fehérorosz légvédelmi erők lelőttek egy ukrán SZ-300 típusú föld-levegő légvédelmi rakétát a Breszt megyei Harbaha település közelében, mintegy 15 kilométernyire a fehérorosz-ukrán határtól. Az incidens miatt a minszki külügyminisztériumba kérették Ukrajna nagykövetét. A BelTA fehérorosz állami hírügynökség egy pénteki jelentése szerint a fehérorosz légvédelmi erők parancsnoka, Kirill Kazancev nem zárta ki az esetleges ukrán provokáció lehetőségét.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Orosz szemetek elmebeteg Putyinnal, 1000% hogy ök küldték, hogy legyen háború ott is,,,,, az igazság mindig kiderül ,,szorul a hurok orosz patkányok...
gina
@durbincs: Mit provokálsz te román proli???
VASTAGBŐR
@durbincs: Max anyád fogazata, miután lecuppantott .. és visszaböfögte a pofádba =)
Neki meg ezerszer el lett mondva : a kutyátok nyála nem gyógyítja a hüvelygombát.
De neki is hiába beszél az ember (orvos) ...

Buék fogyi, keresd fel az orvosod ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.