A férfi maga döntött úgy, hogy részt akar venni a honvédő harcokban.

A családja nem örült a döntésének. A tüzérséghez került, ahol eleinte nem tudta, pontosan mit kell csinálni.

Az RTL-en egy kárpátaljai egyetemi docensből lett katona beszámolójával zárták a 2022-es évet – videó

Fotó: RTL

Időnként tud beszélni a családjával telefonon:

„A feleségemnek általában annyit szoktam mondani, hogy minden rendben. Ő erre azt válaszolja, hogy akkor gyere haza. Én meg erre azt, hogy jól van, majd jövök.”

Beszélt arról is, mennyire nehéz helyzet az, amikor elveszíti egy bajtársát, aki mellette szolgált. Megmutatta azt a lövészárkot, ahol éppen vannak. Ha meghallják, hogy süvít egy lövedék, négy másodpercük van, hogy lehasaljanak. Bízik abban, hogy mielőbb vége lesz a háborúnak, 2023-ra elsősorban békét kíván mindenkinek.

A Traski Viktorral készült anyagot a Telex.hu videójába ágyazva tudják megnézni. 

Forrás: Telex.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tisztelet a Hósöknek! Slava Ukraini!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ditrich
Jó hogy vannak ilyen magyarok akikre büszke lehet az ember! Ukrajna megnyeri a háborút a végén és nem fogják elfelejteni ki állt mellettük a bajban és ki nyalt a Ruszkiknak! Slava Ukraina!
kereső
Tisztelet a Hósöknek! Slava Ukraini!
kereső
Ott az a senkiházi putyin bérenc , narancsos moszkovita- aki(amely) 09:23-nál okádja magából a bűzt, TAKARODJ!! a ruszkikkal együtt!
Tunes1106
Nem a hazádat véded hanem a nato érdekeket mellette az usa érdekeit! De azért remélem élve érsz haza ebből a szemét zsidó háborúból!
human
Juhász Péter itt beszélget egy szintén Ukrajnában harcoló magyar állampolgárral. Rá is bíróság vár ha hazatér. Ez sem tántorította el magát, hogy az oroszok ellen harcoljon Ukrajnában.
www.youtube.com/watch?v=XcnN1E-FmJM
human
Volt egy magyar aki már a háború előtt is az OROSZ OLDALON harcolt az ukránok ellen. Mikor ő hazatért 2 év felfüggesztett börtönt kapott.
Tunes1106
@m73: Te vagy egy hadibarom ha azt hiszed hogy fukrajna Magyarország szövetségese , egyre több csontváz esik ki a minszki szerződés szekrényéből! Te is úgy nézem propaganda cikkeket olvasol csak. Kinek a szövetségese fukrajna?
kereső
@Maccska: Mehetnél megvédeni putyin hátsóját,( az ukránok szét fogják rúgni!) közben meg énekelhetnél is!
youtu.be/tKYhFgvaOjo
Tunes1106
@m73:Te együtt kokózol zselével? Te nem magyar vagy ha nem ukrán bértollnok. Miért nem harcolsz a haverodért a ruszkik ellen.
bencemacska
@kereső: ma, 10:19
Ez a niemand állandóan bemutatkozik. Írtam már neki strapálja magát a saját jellemzésével, ismerjük. Hiába, dől belőle az "öndicséret".
Rájöttem, hogy nem érdemel egy betűelütést sem!
Tunes1106
@m73: Menjél és adjál puszit a yenki haverjaidnak, meg biden szottyat lúdbőrös stanyeclijére!
teuton
@Maccska: Ennek a karpataljai magyarnak a HAZAJA Ukrajna, azt vedi! Te meg csak pofazol es fikazod!
amaramaistanna
Gratulálok, ő valóban egy hazafi és büszke vagyok arra, hogy magyar nemzetiségű. Dicsőség Ukrajnának!
Tunes1106
@m73: Az amerikai „zsoldos vállalkozó” megerősítette a rabok elleni ukrán háborús bűnöket! Olvass ha tudsz te ukrán faszopó! unser-mitteleuropa.com/us-soeldner-unternehmer-bestaetigt-ukrainische-kriegsverbrechen-gegen-gefangene/
teuton
@Tunes1106: Olvass analfabeta! Az egy blog, oda barki barmit irhat! A blogger pedig elhatarolodik minden bejegyzestöl, azok nem az ö velemenyet tükrözik, nem is kell megfelelnipk a valosagnak! Efyebkent jellemzö, hogy hol van bejegyezve: Hong Kong. Szoval a kommunista Kina...
"Alle auf dieser Seite erscheinenden Beiträge, Artikel, Reportagen, Lesermeinungen, etc. drücken ausschließlich die Meinung ihrer Autoren aus und müssen nicht mit der Ansicht des Medieninhabers, Herstellers, Herausgebers und der Redaktion übereinstimmen. Die Autoren verantworten ihre geäußerten Ansichten selbst."
Tudsz valami HIVATALOS forrasbol, bejegyzett ujsagbol is valamit idezni vagy csak fake newst???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.