A Roselyne Bachelot által kiadott emlékirat szerint Brigitte Macron kereste meg őt a fallikus dizájnnal, miután egy korszerűbb toronydizájnt szorgalmazott - írja a The Times. A 76 éves Roselyne Bachelot, akit Macron elnök tavaly váltott le a francia kulturális miniszteri poszton, nyíltan visszautasította a "kortársabb dizájn" kialakítására irányuló kísérleteket. A volt politikus 680 oldalas memoárja részeként elárulta, hogy Macron felesége egy ebéd során megkereste őt egy ilyen jellegű dizájnnal.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@kula: de maga csak rakat bedes kula ? de akkor csak mint a többi fizetett bérköcsög ? @VASTAGBŐR: @csak húgy...: @Galway: @icegygenabro: Mindezt ? Csak Mert maga is feji lent a pöcsös nőket ? mint a @fideszes gyökér: ?@T-Boly: @Aki Én: @balos: @colibri: @sgl: @gina: @Dr. Proktor: @CsipkeRózsa: @kereső: no + @Galway: @simmering73: @Emmersson71: @Lepényleső: @Clavigo: @Nyírfa: @Pálinkás Pál: @Peller Anikó: @Yoda69: @pacal: ?
durbincs
@namihami: @namihami:Mert ezt az éles logikát az 50iq-val ? a denevérperket adta magának ?
durbincs
@Baker: @Baker: maga magtalan ? de azért csak meghágták ? csak úgy +szokásból ?
durbincs
@Dr. Proktor: @Dr. Proktor: Csak mert maga a recskaman lent ? bérköcsög ? mint @Baker:aki @gina: ?
durbincs
@nejlontacskó: aki @Baker: is ? maga magtalan rinya ? de azért csak meghágták ? csak úgy +szokásból ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.