Brutális rendőrgyilkosság történt Budapesten. Nagyon egyszerű lenne rögtön ráfogni a kormányra vagy a belügyminiszterre a dolgot, csakhogy itt most Budapestről van szó, aminek van egy főpolgármestere. És van egy BRFK is. Egy biztos. Magyarország biztonságéért nemcsak a belügyminiszter és a kormány felel, ott van a többi vezető is. Budapest élén pl. Karácsony Gergely, aki Budapest igazgatása helyett Kijevbe rohangál pózolni koszos nácikkal. Neki ez fontosabb, mint Budapest biztonsága. Mert az úgy van kéremszépen, hogy amilyen Budapest vezetése, olyan Budapest állapota. Budapest vezetése kretén, tolvaj, korrupt, libsi. Budapestnek nincs igazi gazdája és ilyenkor elszabadulnak az indulatok. Ha nincs biztonság és béke a fővárosban, akkor előjönnek azok, akik ilyenkor előjönnek, bátrabbak lesznek, kést ragadnak és szúrnak. Ha úgy érezzük, hogy nincs rend a fővárosban, elszabadulnak az indulatok és a gonosz erők lesznek úrrá a fővároson. Most is ez történik.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Pintér elvtárs itthon van, az ő hatásköre! Állítólag 2 hét alatt rendet tesznek..igaz, ez több mint 12 éve hangzott el!

24.hu/belfold/2010/04/12/orban-ket-het-alatt-rendet-teszunk/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alfa
"Salema, aranycsíkos tengeri durbincs, vagy Sarpa Salpa (ez arabul van, és annyit tesz: a hal, ami álmokat csinál) – ez a Földközi-tengerben, és az Atlanti-óceán afrikai partjainak vizeiben honos hal a hatvanas évek óta visszajáró szereplője a híreknek az állítólagos hallucinogén hatása miatt (de már római kori feljegyzések is vannak arról, hogy drogként fogyasztották). A halat a 2000-es évek közepén kezdték el komolyabban is megvizsgálni a tudósok, és elég zavarbaejtő eredményre jutottak: ugyan több, dokumentált esetet is feljegyeztek, amikor a hal megevése LSD-triphez hasonló hatást váltott ki, "
jesz
nem olvastam el a cikket, de a cím is rémísztő...először is, amíg Kievben volt, nem gyilkoltak halomra rendőröket...aztán arról nem tehet, hogy egy dühöngő (szakszerű, biztonságos)lefogásához három rendőr kellett...
kulabombaafityiszre
Olajos pintér olyan rendet tett két hét alatt,hogy most már rendőröket szurkálnak halomra.
Sajnos egyikük meg is halt.Az olajos meg közben a tanárokkal keménykedik.
csipetke
Na, az agyatlan durbincs és a mindenszó...a kártyavető cigányasszony szerint is hazugság...
Ha Karácsony Pesten van, akkor nem fog lövöldözni a drogos barom?Ebből is látszik kik csinálják orbán mocsármédiáját...
Annyi eszük van mint egy marék molylepkének...
vacsi
@jesz: Ez az egész történet rémisztő! Számomra az a legrémisztőbb, hogy már kezdik kimosdatni ezt a mocskos gyilkost, egy ártatlan bárány lett, aki ugyan megszurkálta a rendőröket, de nem akart rosszat, sőt: megvédeni egy 80 feletti öregasszonyt, akinek az ajtaját kalapáccsal betörte. A kalapácsról azóta is hallgatnak... Mint ahogy arról is, hogy ez az erőszakos bűnöző hogy lehetett szabadlábon... Szóval, ebben a történetben sok a rémes dolog, amit próbálnak elkenni...
leszholnapis
visszapörgetvén az idöt elöbb-utobb a lépcsöházi automata világitás lesz a hibás...vagy bünös??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.