De benzinkúton és pékségben is költöttek vele őrületes összegeket. Nyilvánosságra hozták, hogy milyen tételeket fizettek ki Jair Bolsonaro hivatalos hitelkártyájával az elnöksége ideje alatt, és akad a listán néhány olyan nagy összegű költség, amire nehéz magyarázatot találni. Annak ellenére, hogy Bolsonaro többször hangoztatta, egy fillért sem fizetett a kártyával, 100 évre titkosította az adatokat, de utódja, Lula elnök felülírta a döntést. A kártyához Bolsonarón kívül még 21 beosztottja fért hozzá, és összesen 27,6 millió reált, vagyis közel kétmilliárd forintot fizettek vele. Az Uol hírportál átnézte a listát, és eszerint a volt elnök mai árfolyamon számolva mintegy 86 millió forintot költött a 2019-es, 2020-as és 2021-es nyaralásai alatt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ő legalább fizetett, ha a brazilok kárára is, de a mi olasz túristánk mér erre sem volt képes!!! Mindkettő undorító!! Az előbbi bukott is, talán viszi magával az utóbbit is!!!??
amortizáltok
@Jozefina: de bocsi hitelkártyával ám lehet hogy ott kupálódott ez is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.