A CIA igazgatója személyesen utazott Kijevbe, hogy figyelmeztesse Zelenszkijt.

Az igazgató elmondta, hogy egyre gyanúsabb, hogy Belaruszból újabb támadás indulhat. 

Már legalább tizenkétszer akarták megölni Zelenszkijt az oroszok

Fotó: AFP

Egy hamarosan megjelenő új könyv szerint a CIA igazgatója, William Burns a háború kitörése előtt Kijevbe utazott, hogy személyesen figyelmeztesse Volodomir Zelenszkij ukrán elnököt egy ellene készülő orosz merényletkísérletre.

A The Independent szerint ez a figyelmeztetés sokat számított abban, hogy Zelenszkij elkezdte komolyan venni azokat az amerikai információkat.

Ukrán források szerint Zelenszkij tavaly február óta legalább 12 ellene tervezett orosz merényletkísérletet élt túl. 

Forrás: mfor.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
nem egy beszari alak,mint a magyarok kevláros,enyveskezü dagadéka!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Maccska: Van! Egyik agresszor, a másik áldozat...
teuton
Na fitymasztrollok ki mer velem fogadni, hogy Putyin elöbb fogja alulrol szagolni az ibolyat? Ja, csak a pofatok jar apropenzert...
Németh István
Előbb- utóbb sikerülni fog! Hacsak a tengeralattjárójával amely az északi tenger partján egy sziklás részen van eldugva, el nem húzza a csíkot a számtalan földrészen elhelyezett ingatlanaiba! De megfogják találni! nagyon csúnyán fog megpusztúlni a rohadt gyilkos!
E ezért nektek is imádkozni kell>>@teuton: @Dr. Proktor: @m73: @NKF: @Horizont: hogy az USA-NATÓ takarodjon Európából, az Eu. korrupt háborús bűnös, az Eu.nemzetek gyilkos vezetése mielőnn börtönbe kerüljön! AMEN!!!
teuton
@Németh István: En azert imadkozom, hogy tanulj meg magyarul es jöjjön meg az eszed. De inkabb nem imadkozom, mert hiabavalo, egy agyatlan barom vagy es az is maradsz! AMEN!
Németh István
@teuton: Sajnos nem tudod a tényeket, a valós igazságot, mert tán olvasni sem tudsz! De mint emberi ember gondoskodnom kell a hiányos tájékozottságúak helyretételéről is ezért őket sem tudom kihagyni a képzésből, így > @Horizont:@Dr. Proktor: @m73: Azt kell látni gyermekei az Úrnak, hogy az usa aljas származékai a soros, biden famillia megkörnyékezte az orosz féltekét! Sikerrel tette az ukrán területen! (a Putyin kitiktotta öket!!) Sikeresen csináltak egy puccsot és let zelenszkíj az elnök! Ez a briganti, kezdte eladni a földeket, a városokat, az infrastruktúrákat, az üzemeket stb, saját és a bevatottak zsebe javára! Ez a folyamt tart a mai napig! Az usa aljadék valójában már a felvásárolt vagyon alapján, annak védelme érdekében támogatja ukránokat és tökéletes pofárlansággal vonja be az európai úniót érdek-szövetségesként és fizetteti vele az ukránok kiadásait! Ez egy nyilvánvaló korrupciós folyamat része! A másik része a szankciós csomagok! A leállított orosz piac mellet megjelent a drágább usa piac! kell-vagy nem alapon. Ha kell veszed, ha nem hát fűtsetek gyertyával! Az ursuláélk veszik! meg a többiek is! A harmadik a nató védelem > ezt a nátó tagországok anyagi finanszírozása 200%-os haszonnal biztosítja az usa számára! De, hogy még jobban kibasszon önmagával az Eu. és persze a tagországokkal a kevésbé jó és nem biztonságos francia nukleáris fűtőanyagot engedélyezik használni az orosz jobb és biztonságosabb helyett, mert abban van az üzlet! Ez az erősebb kutya baszik elv! Így első látásra, de lesz folytatás!!
Nos ezért kell az usa-nató azonnali takarodását Európából megkövetelni - az elmúlt 78 év alatt, aztán, még most is ittt vannak ugye > nagyon elszemtelenedtek és valójában Európát a gyarma-tuknak tekintik ugye mint közel-kelet, vietnám, afganisztán, stb. No ezért mert az Eu.korrupt háborúsbűnös az eu. nemzeteket gyilkosként tönkretevő vezetősége kártékony állatként érvényesíti működését >> a végleges helyükre a börtönbe kell őket küldeni Életfogytig tartó...
Németh István
Ja címhez elfelejtettm őszinte szível sajnálni, nagyon-nagyon sajnálni mindazokat akik e téren serénykedtek, az emberiség Európa és az ukrán-orosz őslakósság nevében, hogy nem sikerült ez áldásos tervet végrehajtani!!! A reménység tölt el Istenke segítségét kérem, hogy e gyílkostól szabadítsa meg a földet! ÁMEN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.