Egy németországi szénbánya kibővítése ellen szervezett demonstrációról vitték el az ismert környezetvédelmi aktivistát, akit aztán rövid idő után el is engedtek.

Az Index a Reuters cikkére hivatkozva arról számolt be, hogy őrizetbe vették Greta Thunberg ismert környezetvédő aktivistát Németországban, aki többedmagával a lützerathi szénbánya kibővítése ellen szervezett demonstráción tiltakozott a beruházás ellen.

Rövid időre őrizetbe vették a német rendőrök Greta Thunberget – videó

Fotó: Twitter/DW/videórészlet

A szénbánya kiterjesztése miatt ugyanis a tulajdonos cég, az RWE le fog rombolni egy már kiürített falut, hogy külszíni fejtéssel tudja elérni a lignit-telepeket, a klímaaktivisták ez és a szénenergia felhasználása ellen tiltakoztak úgy, hogy többek közt bevették magukat a kiürített falu épületei közé. 

Az észak-rajna–vesztfáliai rendőrség rohamrendőrei felszólították az aktivistákat, hogy hagyják el a területet, azok viszont ennek nem engedelmeskedtek, ezután kezdték meg a tüntetők elszállítását és előállítását a rendőrök. 

Forrás: reuters.com, index.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
Jobb ha vigyáznak rá állandóan! Szegény kislány! Kihasználják...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
@KisTehen: majd amikor a puhost viszik vezetőszáron...
Pálinkás Pál
@KisTehen: sajnos neki sokat elnézett az eu..védte őt a stasis qrva...mondtam akkor, ha nyugdíjba megy a boszorkány,végetek lesz...igazam lett...már közeleg a bukás..
Fenyöfa58
@Pálinkás Pál: HOGY VOLT ?? Az egyik STASIS ŰGYNÖK a másik meg III/ III -as ??? most már nem csodálkozom ,hogy mind a kettő a KBG-és PUTYIN valogát nyalta !!!
Fenyöfa58
@NKF: Téged ki fizet ??A KUBATOV vagy a ROGGYANT TÓNI ???
Fenyöfa58
@KisTehen: MÁR KERESNEK A GONDOZOID !!! VISZIK A NYUGTATÓDAT !!!
Virág Árpád
Jobb ha vigyáznak rá állandóan! Szegény kislány! Kihasználják...
ómió
Aztán csak "demokratikusan", ám, efftársak!
simmering73
Múlt héten 10 ft-tal, péntektől 12 forinttal emelkedik a benzin ára. Kinek mit intézett a kormánya.
csak úgy....
a sok hülye viccelödik de a következö aszálynál,mikor a termés 80% megsemmisül és nem lesz mit zabálni, akkor lefagy a buta pofákról a mosoly! az idióták csak a maguk kárán tanulnak...,vagy még azon sem
nezelodo
Még sokra viheti et a kislány! Emlékezzük, a D. Tompika drogos bandájának is hogy bejött a prágai szobormászás! Horn Gy. pdig nagyot hibázott, amikor hazahozatta a Nemzeti Hősöket Prága városából! Hagyni kellett volna őket, az ország is jobban járt volna, ha kicsit marasztalják a bandát legalább egy elvonókúra erejéig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.