Putyin szövetségese kemény mondatokat írt a Telegramra.

Dimitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács alelnöke azt írta az oldalán, hogy ha Oroszország elveszíti a háborút Ukrajnában, az könnyen atomháborúhoz vezethet.

Atomháború jöhet a volt orosz miniszterelnök, Medvegyev szerint, ha Putyin veszít Ukrajnában

Fotó: Mikhail Metzel / SPUTNIK / AFP

Szerda este a davosi Világgazdasági Fórumra és a csütörtöki NATO-találkozó kapcsán ezt írta Telegram-oldalán Medvegyev: 

Holnap a NATO ramsteini bázisán a nagy katonai vezetők új taktikákról és stratégiákról, valamint az Ukrajnának szállítandó új nehézfegyverek szállításáról tárgyalnak. És mindezt közvetlenül a davosi fórum után, ahol az elmaradott politikai pártok mantraként ismételgették: "A béke eléréséhez Oroszországnak vesztenie kell."

Ebből pedig ezt a következtetést vonta le:

ha egy atomhatalom elveszt egy hagyományos háborút, az nukleáris háborúhoz vezethet. Az atomhatalmak sosem vesztettek még olyan konfliktusban, amelyen a sorsuk múlik.

Forrás: Telex.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:22 ☻ Ugyan ki támadta meg Ukrajnát?! Még jó hogy nem mondták az ukránok, hogy jó hogy jöttél testvér és csatlakozunk az orosz birodalomhoz, vigyetek minden amit csak akartok. Nem az EU mocsok, hanem a ruszki és a seggét nyaló rohadt román bűnöző cigányod, aki lejáratja a magyar népet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...ennek is lesz előnye; ezek is mennek a füstre,- bár csótányokra állítólag nem hat a sugárfertőzés se?
division
@Németh István: Remélem a te fejedre hullik kizárólag majd egyszer valami, de nem kell atom, elég lenne egy jó vaskos tégla is. Azért azt látom, még mindig nem tudsz helyesen magyarul írni, te nagy magyar nemzeti hős:-))) (Pölhabbor...rajtad röhög aki csak olvas).
Németh István
@division: nos kiskoma, el tudtad olvasni és meg is értetted mint látom, mi a gond? Az, hogy szerkesztők belekotornak, a helyesírási program hol működik hol nem! LESZAROM! ÉS ha már itt tartunk, ha nem tudsz értelmeseket írni akkor bizony a kakán (a szaron, hogy félre ne értsd) is csomót keresed! Ez jellemző némelyikőtökre! AZTÁN figyeld a sajtót a sok hibával, no azt is leszarom gyakorlatilag veled együtt!
De azt remélem tudod, hogy az USA-nato moslékok takarodjanak Európából és azonnal vigyék magukkal a moslék buzi, gender, szifilízes, tripperes moslék magyar-nagykövetüket, valamint az Eu. aljas háborús bűnös vezetése, és a korrupt bandájuk takarodjon a sittre!Köszönöm!!! hogy megértettél!!!
Németh István
@gina: Istennő! Egyetértek! Igen atomot neki, de nem egyet az kevés! Különben megnéztem több beszerzhető usa vietnámi háborús filmjeinek nagy részét! megdöbbentett az a kegyetlenség amit az usa behatolók elkövettek! Aljas gazemberek! - ÉS, hogy minő aljasul próbálták hősként beállítani az amerikai nép előtt az elesetteket >> minth a hazájukat védték volna, holott csak és nem mást mint az anyagi érdekeiket hajszolták a hülyére vett katonákkal! Igazából nem számított hogy hányan pusztúltak, stb.
No ezért is tudni kell >> az usa-nató takarodjon európából, az Eu moslék mocskos, korrupt , háborús bűnös, buzi vezetése húzzon a sittkóra!
division
@Németh István: Az atomból te sem maradsz ki, okos gyerek. A helyesírást meg ne a szerkesztőkre fogd, vagy te egy robot vagy? Szólj akkor a terveződnek, hogy állítson a programodon, mert hibás:-)
surdilloFUJT
@ómió: napihülye!kilátsz abarom agymosott agynélküli fejedből???Hülyék azt hiszitek akkor Moszkva és putyin akit fényesre nyaltatok,nem kap végelszámolást???Idióta,hülyék gyülekezete a fidess!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.