Mindezt az orosz parlament alsóházának elnöke írta Telegram-bejegyzésében.

Globális katasztrófa lesz, hatalmas háború jön, ha Ukrajnát támadófegyverekkel látják el

Fotó: Anatolii STEPANOV / AFP

Globális katasztrófához fog vezetni, ha Ukrajnát támadófegyverekkel látják el – írta Telegram-csatornáján vasárnap Vjacseszlav Vologyin, az orosz parlement alsóházának elnöke.

"A kijevi rezsim támadófegyverekkel való ellátása globális katasztrófához fog vezetni. Ha Washington és a NATO-országok olyan fegyvert szállítanak, amellyel békés városok megtámadásra és a területeink elfoglalására fognak törekedni, ahogyan az a fenyegetőzéseikben elhangzott, az erősebb fegyverekkel való megtorláshoz fog vezetni"

– fogalmazott a politikus.

Vjacseszlav Vologyin szerint tarthatatlan az a más országokban megfogalmazott érvelés, amely szerint "a nukleáris hatalmak korábban nem használtak tömegpusztító fegyvereket helyi konfliktusokban".

"Mert ezek az államok nem szembesültek olyan helyzettel, amikor állampolgáraik biztonsága és országuk területi épsége veszélybe került" – magyarázta a politikus.

Az Állami Duma (orosz parlementi alsóház) elnöke hangsúlyozta, hogy az amerikai kongresszus tagjainak, a Bundestag tagjainak, a francia nemzetgyűlésnek és más európai parlamenteknek tudatában kell lenniük az emberiséggel szembeni felelősségüknek.

Forrás: mti.hu

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
Csak az oroszoknak van joguk békés városokat bombázni. Támadófegyvereket bevetni, és még pofázni is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A "kiherélt" német tankok gyalogsági támogatás nélkül csak céltáblának valók...!
Dr. Proktor
@verőce21: Csak nem Nógrádi Gyuri bácsihoz van szerencsénk?
jesz
legújabb hír, ha megkapják a leopárdokat az ukránok, akkor a Krímet is felszabadítják(visszacsatolják)...de hogy jutnak oda?
Németh István
@Ábel: te hősbarom, eszed semmi; gondolom!? Te beteg trágyadomb, ha gondolkozni nem tudsz ne akarj szerpelni!!@jesz: > a Krim nem az ukránoké! kapd már elő a semmi eszedet! @Dr. Proktor: @Csizmás Kond: a téma ismeretetek > 00 >> viszont a németek meg a lengyelek sem tanúltak pedig lenne miből > a németek lerohanták lengyelországot, majd a szovjetek visszapofozták őket a német honba ezt a németek nem akarják megbocsájtani - még neki áll feljebb - miközben ők voltak szemetek! A lengyeleket az ukrán front felőrölte, midőn a szovjetek csinálták a rendet - szét bombázták a városokat, persze az usa moslékokkal együtt!! Európa tapsikolt, de beszartak a szovjet jelenléttől és menten a nyugati félteke > így a németek egy részénél ott maradt az usa armada! Az egynsúly okán a másik részénél, így a lengyeleknél is a szovjetek, akik viszont kivonúltak a rendszer váltózáskor! Aztán az usa meg csak bent maradt immár 78 éve!!! >> és szedi a sápot most már csaknem minden Eu. tag nemzettől! Pofátlanúl az európai öslakós ukrán-orosz és meglehetősen vegyes nemztiségű ukrán területek polgárait löveti szét, gyilkoltatja az usa vezetés kénye-kedve szerint! Ezt a barom lengyelek nem így látják, nekik a revans kell csak hogy > azt nem az oroszokkal szemben, hanem pont az ukránokkal szemben kellene kijátszaniuk, még akkor is ha valahol nyelvrokonságban vannak egymássaal! Na de ez már kicsit haditudomány is! ne menjünk bele! A lényeg viszont az, hogy az orosz maci, ha meg-mozdul lehet, hogy a németeket, és a lengyeleket a csehekkel, a klasszikus nyugati féltekével a barom angolokkal, és a francia pöcsökkel együtt amúgy rendesen helyre teszi! Az usa nem téma > néhány szuper ketyere megteszi a magáét! Hogy ez vilghábórú, ki nem szarja le! Ti is akik leszarjátok, hogy >> az usa-nató kitakarodik-e Európából, valamint az európai nemzetek közös-ségét alapjaiban szétverő aljas vezetést mielőbb bebörtöntzik-e!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.