A lap szerint így szinte az összes magyar baloldali EP-képviselő köztük van, így Gyurcsányné, a jobbikos Gyöngyösi Márton és Cseh Katalin is. Nem ez lenne az első, hogy baloldali képviselő korrupciós ügybe keveredik. Az adóhatóság tavaly nyár óta vizsgálódik a momentumos politikust is érintő ügyben, miután a nyomozók megállapították, hogy Cseh Katalin céghálózatának tagjai gyanús körülmények között juthattak több milliárd forintnyi uniós pályázati pénzekhez - összegzi a lap. Gyurcsányné és Gurmai Zita után nemrég újabb hazai baloldali képviselőről derült ki, hogy szoros kapcsolatban állt a súlyos korrupciós botrányba keveredett Kailival. Ujhelyi István nemcsak, hogy szoros kapcsolatban volt Kailival, hanem közösen szervezett vele konferenciát, valamint egy európai parlamenti csoportban a főnöke volt a korrupciós botrányba keveredett görög politikusnő. Ujhelyi azonban decemberben még letagadta, hogy bármilyen kapcsolatban lett volna Kailival.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Szóljon, akit ez meglepetésként ért! Volt egy kisebb kerülő, de az orbáni titkosszolgák végre csak beértek a célegyenesbe. A furcsa az, hogy csak ennyire lassan jött le a parancs a Karmelitából. A miniszterasszonyt, a végrehajtót és társait valahogy takarásba kell hozni! Mire kiderülne, hogy ez se igaz, addigra csak a ""kabát"" marad meg!
drrotf
"Alapos a gyanú", ismerték egymást, és köszöntek is egymásnak!Micsoda fertő!Pfuj!
NKF
Ezek a hazaárulók,ezek osztják az észt? Nyikhaj mind az Újhülyétől cseh katikáig mind!
amortizáltok
halacska olyanról hallottál? hogy az ártatlanság vélelme? amig a BIRÓSÁG ki nem mondja!!!
mindaddig vádaskodás: Majd ha bebizonyítják és kimondják az ítéletet addig nem kéne nem illene ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.