ajlik az eszkaláció. A TASZSZ orosz állami hírügynökség arról ír, hogy Finnország is Leopard tankokkal látja el Ukrajnát. A tényt Mikko Savola finn védelmi miniszter jelentette be a sajtótájékoztatóján. Elmondta: a Leopard harckocsik átadására irányuló nemzetközi kezdeményezés előre halad, és Finnország is részt vesz benne. A miniszter hangsúlyozta: Finnország hozzájárulása nem lesz jelentős mértékű. Mikko Savola nem részletezte, hány harckocsit küld az ország Ukrajnába. Megírtuk: a német kormány 14 Leopard 2A6-os harckocsit küld Ukrajnába és lehetővé teszi, hogy más országok is átadhassanak Leopard harckocsikat.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Körülbelül ugyanannyian vannak a világon Oroszország ellen, mint Oroszország mellett...!
Ez mindenesetre rossz húzás volt Finnország részéről, mert csak eszkalálja a háborút Európában...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
neverland
Ne felejds, Magyarország 1000 éves, míg Szlovákia 50 éves, de mégis előbbre tart, mint az ezer éves fakom-bakm shit Magyarország, az anyaszomorító vérgáz himnuszával együtt.
neverland
Te faszszopó fideszes bérenc shit, meg se próbáld!
Eladott Ország
A karmelita rendfőnök már el is indult Ukrajnába, az 500 liter miseborral. Az erkölcs ès a jó èrzès teljes hiányát mutatja ez az eset! Megint megszégyenítették Magyarországot! Abból a rengeteg ellopott pénzből csak erre tellett? Szégyen! Gondolom a fidesz hívők most verik a mellüket ,hogy milyen adakozó a kormányuk! 500 liter misebor! Ez volt a legolcsóbb megoldás. A határon majd szenteltvízként vámkezelik? Mire odaér újra tankolhat! Szenzációs! A hordószónók meglékeli a hordót! Reggel mise, aztán semmi se, mert ellopta.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/282275516_2099686823569374_4292462570784257799_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=N8AKcnEDik8AX9AXaOT&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAkRrNTOoXKpcgzuwu0qV4QEsGGCgtCnA40wn15JLod2w&oe=63D65924
A misebor után a következő körben küldünk egymillió fideszes kitűzőt. Fülbevalót( krotáliát) ! A ’punitörlősnek’ már ugye nem szabad hordania, amióta a geci előléptette. Inkább hűtőmágnest, és mindig tudják fokozni, hogy az ember arcáról lesüljön a bőr szégyenében. A jóbüdösk*rvaanyátok volt már?
neverland
Ha értenéd Finnország történelmét, akkor értenéd.

De a buta faszparszt hátrafele nyilazó magyar ezt nem érti.

Így járt a magyar faszparaszt hátrfelé... bullshit kis köcsög magyar!

Mind meghaltok a bűneitekben - ez van... ez lesz.
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: a szines piruláit szedi rendesen ? mert elég szétesett az 50Iq-jához is képest ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.