Megérkezett Moszkvába Lynne Tracy, az Egyesült Államok új oroszországi nagykövete – közölte csütörtökön a Twitteren az amerikai diplomáciai képviselet.

Megérkezett Moszkvába az új amerikai nagykövetFotó: SAUL LOEB / AFP

Az amerikai szenátus december végén hagyta jóvá a karrierdiplomata Tracy kinevezését. Kinevezéséhez Moszkva még szeptemberben megadta a hozzájárulását.

Tracy az első nő, aki valaha is betöltötte ezt a hivatalt. Beszél oroszul, és már korábban is dolgozott Moszkvában: 2014 és 2017 között a nagykövetség helyettes vezetője volt.

Tracy a közelmúltig az Egyesült Államok örményországi nagykövete volt, 2012-2014 között Közép-Ázsiáért felelős államtitkár-helyettes, 2010-2011-ben pedig a türkmenisztáni diplomáciai misszió helyettes vezetőjeként dolgozott.

A pakisztáni Pesavar amerikai konzulátusának munkatársaként a RIA Novosztyi hírügynökség szerint Tracy megkapta a külügyi tárca "hősiességért" járó kitüntetését, miután túlélt egy fegyveres támadási kísérletet. Teljesített szolgálatot még Kazahsztánban, Kirgizisztánban és Afganisztánban.

Az előző oroszországi amerikai nagykövet, John Sullivan, feleségének súlyos betegsége és halála miatt távozott szeptemberben idő előtt a posztjáról, amelyet közel három évig töltött be.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őrnagy
@Horizont: Ugyanmár, ne nagyképűsködj. Mindenkinek lehet önálló véleménye, és ha van agya, akkor van is, de te hogyan döglenél bele abba, "ha nem lenne vagy lehetne egy önálló" véleményed, mikor nincs is agyad? Te csak beképzeled agy nélkül magadnak, hogy amiket kötelező itt nyomnod és szó szerint megegyezik a többi büdösbogár kötelezően lökött mantrájával, az valamiféle saját véleményed agy nélkül! Tudom, hogy agy nélkül nem tudsz gondolkodni (ezért nem is azt mondom, hogy gondolj azokra), de légy tekintettel azokra, akik halálra röhögik magukat azon, hogy te agy nélkül saját gondolatokkal rendelkezel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Őrnagy: Ez mekkora zagyvaság már! Normális fogalmazás nem megy? 8 általános meg van? Vagy az agyad a helyén? Ti nyomatjátok a mantrát egyformán vég nélkül. Saját gondolatotok a fasorban sincs. Mi volt a régi neved?? Lassan rájövök.
Ne szerencsétlenkedj már itt ezzel a sok baromsággal. Kevés vagy te hozzám.
Mélyen lent vagy a béka segge alatt.
Őrnagy
@Horizont: Erre a frusztrált gyűlölködésre vagytok képesek agy nélküli libsi büdösbogarak. Szánalmas vagy! Én még röhögni se tudok rajtad.
Horizont
@Őrnagy: Az a te bajod baszki ha már röhögni se tudsz. Te büdösbogár egy ganajtúró aki a szart görgeti. Na ennyi volt, több energiát nem pocsékolok rád. Pá...
Németh István
@Horizont: most tényleg, te valami elmebeteg, vagy tényleg elmefogyatékos vagy?!?! Az az aljas szöveg amit produkálsz még arra sem jó, hogy azon valaki is röhögjön! Aztán van/lehet mindenkinek véleménye, esetünkben az adott személyről, de majd meglátjuk a működését, tud-e tenni a szaros, rohadt gazdái irányában az usa aljas tevékenységének befejezése érdekében! Mennyiben képes felfogni az igaz valós helyzetet mi szerint az usa aljas pénzügyi mecénásai az ukrán területeket felvásárolva, azt a magánterületüknek tekintve, az őshonos néppel a benszülött ukrán-orosz és különféle nemzetiségekkel - azt pénzelve más nemzetek által is - háborúba kényszerítik az őshonos orosz polgárokkal szembe!!
De egy dolgban bizos lehetsz! >> akkor lesz béke és nyugalom Európában ha a moslék usa-nató armada eltakarodik, az Eu. háborús bűnös vezetése akik aljas korrúpt, buzi gecikből áll eltakarodnak a börtönbe akasztásilag kerűlnek előkészítésre!
Horizont
@Németh István: Kussoljál te gyökér elmebeteg agyhalott köcsög, ki a lófasz szólt hozzád te hányadék barom. Kopjál le rólam. Leszarom a kommentedet és téged is.
Bástya Béla Elvtárs
@Őrnagy: Hagyd! Ő is egy karrierdiplomata, csak a követségét www.propeller.hu néven emlegetik! Neki ennyi jutott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.