Zoran Milanovic horvát elnök csütörtökön kommentálta a német külügyminiszter kijelentését, miszerint Európa “háborút vív Oroszország ellen”, és azt mondta, hogy ez számára újdonság, és sok szeren... Horvátországnak “semmiképpen sem szabad segítenie” Ukrajnát katonailag – mondta Milanovic Split kikötővárosában tett látogatása során. “Azt akarják, hogy belépjünk a háborúba?” Az ukrajnai konfliktust Washington és Moszkva közötti konfliktusként jellemezve emlékeztette az újságírókat, hogy bírálták, amiért csupán a kijevi védelmi miniszter szavait ismételte, miszerint a jelenlegi konfliktus a NATO és Oroszország közötti “proxy-háború”. “Most a német külügyminiszter azt mondja, hogy egységesnek kell lennünk, mert – idézem – háborúban állunk Oroszországgal. Ezt nem tudtam” – mondta Milanovic. ” LEHET, HOGY NÉMETORSZÁG HÁBORÚBAN ÁLL OROSZORSZÁGGAL, DE AKKOR SOK SZERENCSÉT, TALÁN EZÚTTAL JOBBAN ALAKUL, MINT 70 ÉVVEL EZELŐTT”.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ditrich
Az emberi civilizáció áll hadban a barbársággal! Ezen belül mindenki arra az oldalra áll ahová ahová a lelkiismerete állítja! Amúgy én is bízom benne hogy ezúttal más lesz a vége mint 70 évvel ezelőtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.