Ukrajna orosz inváziójának előestéjén Vlagyimir Putyin orosz elnök egy telefonbeszélgetés alkalmával rakétacsapással fenyegette meg Boris Johnson brit miniszterelnököt számolt be róla az Index.

Putyin rakétatámadással fenyegette Nagy-Britanniát
Kép: Pixabay

A telenfonbeszélgetésre 2022 februárjában került sor, miután a volt brit miniszterelnök arra figyelmeztette Vlagyimir Putyint, hogy az ukrajnai inváziónak katasztrofális következményei lehetnek.

Egy bizonyos ponton úgy tűnt, hogy megfenyegetett engem, és azt mondta: Borisz, nem akarlak bántani, de a rakétával csak egy percig tart

– idézi a BBC Johnson szavait, amely a Putyin a Nyugat ellen című dokumentumfilmben hangzik el.

Forrás: Index

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
@Maccska: Szerintem már bőven letelt az egy perc ;)
Fogatlan az orosz medve, és rühes is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Maccska: így van mert a valóságos inváziót az usa-nató armafa végzi iletve végezetei a benszülött ukrá-oros lakósággal! MÉGPEDIG a korrupt módon lenyúlt, részben (csak részben) felvásárolt vagyonok saját tulajdonként kezelt védelmében! Az a barom borisz nagyon hiányolja a kéndús orosz olajat ami mellékesen egy viszonylag könnyen kitermelhető hadiipari alapanyag!
A többihez, és különben is sűlt hülyék vagytok!@Pálinkás Pál: @Baker: @Qqberci: különösen mintázzák > a bugris, fasszopó, kiszáradt szifilízes, sperma hulladékot!
A lényeg, hogy az usa-nató moslék armada takarodjon Európából, az Eu. aljas, a nemezetek polgárait nyomorba döntő és kiárusító aljadékai, vezetősége takarodjék a börtönbe! -akasztásilag!!!
Lepényleső
...nem valószínűtlen,előtte tesztelték a; SATAN 2 - t,- sikeresen?
gina
Atomot rájuk, és vége a vörös csillagnak
Peller Anikó
"Johnson az MTI tudósítása szerint kijelentette azt is, hogy Ukrajna megnyeri az Oroszország által indított háborút. Szavai szerint ugyanis a Kreml alapvető számítási hibát, rettenetes baklövést követett el az invázióval. Úgy fogalmazott:

Vlagyimir Putyin orosz elnök legyőzhetetlennek mondott háborús gépezete megtört az ukránok hazafiasságának és hazaszeretetének mozdíthatatlan akadályán.

Hozzátette: az ukránok arra tanították a világot, hogy az agresszor által kifejtett brutális erőszak sem ér semmit egy olyan nép erkölcsi erejével szemben, amely elszántan küzd szabadságáért.

Ukrajna a világ elé tárta Putyin történelmi léptékű baklövését, azt az óriási hibát, amelyet csak egy önkényuralmi vezető követhet el.

Boris Johnson szerint ugyanis egy vezető akkor szokott katasztrofális hibákat elkövetni, ha a félelem gerjesztésével uralkodik, elcsalja a választásokat, börtönbe veti bírálóit, elhallgattatja a médiát, csak talpnyalóira hallgat, és ha hatalmának immár nincs korlátja.

Amit Putyin tett, az a demokrácia reklámja."

alfahir.hu/2022/05/03/boris_johnson_vlagyimir_putyin_nagybritannia_ukrajna_oroszorszag_oroszukran_haboru
Peller Anikó
Áá dehogy, nem fenyegette meg a britteket, csak viccelt:

"A magyarázat, és az azt kísérő vizuális tartalom nem hagy a nézőkben kétséget afelől, milyen sors várna a britekre: a becsapódáskor keletkező 500m magas gigantikus cunamihullám először elsöpörné, az azt követő sugárzás pedig radioaktív sivataggá változtatná a szigetet."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.