Úgy véli, az orosz nép az elnök ellen fordulhat a közeljövőben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ameddig Putyin szabadlábon van ártani fog.
amortizáltok
pricc pracc prucc ja jőnnek a választások? és leáll a zenekar
csak úgy....
nyugi-nyugi, putyint a sok magyar ütödött shikari és milka lila megvédi...,haja szála sem fog görbülni a vén kgb.-s kedvenc komcsijuknak! :)
Nyírfa
@csak úgy...: Jó meglátás, kivéve a komcsit. :)
Apám, aki kommunista volt, azt mondta, az eszme jézusi, s a valaha volt legnagyobb, követendő példa maga Jézus. Nem volt vallásos az öregem, csak rendületlenül , izzóan hitt a becsületben, az igazságosságban. Úgy is élt. A harcaiban, amelyeket egész életében vívott, sokszor nem is a magukat baloldalinak, partizánnak, jó embernek kikiáltók támogatták, hanem azok, akik ugyan nem voltak a "szövetségesei", de tisztelték a példamutatásáért.
Ezért szoktam megvédeni a kommunista eszmét, A Kommunistát, amelyből , sajnos, nagyon kevés volt , de én testközelből ismertem, tapasztaltam, hogy milyen az igazi.
Olyan sokszor estek az általánosítás és a sztereotip megnyilvánulás hiábájába, hogy csak moolygok vagy éppen bosszankodom, hogy miért csak másoknak ajánlgatjátok a gondolkodást, miközben anyáztok, és fixa ideákat vágtok egymás fejéhez.
csak úgy....
@Nyírfa: mondjál valami olyan eszmét vagy vallást,bármit amit a tisztességes,becsületes megalkotója,kitalálója után az emberiség leg szemetebbje ne alakított volna a saját beteges,becstelen hasznára!
Nyírfa
@csak úgy...: Amíg a földön nem valósul meg a mennyország, amire azért még várhatunk néhány ezer évet, addig lesznek szemét emberek, akik addig csűrik, csavarják a legtisztább gondolatokat is, amíg azokat a pusztítás szolgálatába nem tudják állítani. Az nem véletlen, hogy a nácik olyan spirituális igazságokat beleztek ki, s tűzték a lobogójukra, illetve használták a saját jelvényükként - lásd: horogkereszt - amelyekkel meg tudták bolondítani a tanulatlan, műveletlen, öntudatlan tömegeket.
Tehát, amíg manipulálható tömegek és szemét emberek találkozása alakíthatja a történelmet, addig a földi paradicsom vagy türelmesen vár a sorára, vagy itt-ott , többé-kevésbé sikeresen, manifesztálódik.

De: amit állítasz, s amellyel nincs is vitám, nem érv arra, amit felvetettem: féligazságokkal, közhelyekkel, sztereotípiákkal éltek, miközben a " vitapartnereken" leveritek a gondolkodás hiányát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.