Lemond az amerikai képviselőház bizottsági tagságairól a múltjával kapcsolatos botrányba keveredett George Santos képviselő.

Lemond a hazugságon kapott képviselő a bizottsági tagságairól
Kép: Pixabay

A politikus ezt a republikánus képviselők keddi zárt ajtók mögötti tanácskozásán jelentette be.

Santos közölte, hogy nem foglalja el helyét az alsóház kisvállalkozási és tudományos bizottságában.

Kevin McCarthy, a képviselőház elnöke az elmúlt hetekben számos kérdést kapott azzal kapcsolatban, hogy engedélyezi-e a botrányba keveredett politikus szakbizottsági kinevezéseit, amelyekre azzal válaszolt, hogy mint megválasztott képviselőnek, Santosnak joga van a testületi tagságokhoz. Azt ugyanakkor a házelnök hozzátette, hogy amennyiben a képviselőház etikai bizottságának jelenleg is zajló vizsgálata azt állapítja meg, hogy az érintett politikus törvénytelenséget követett el, akkor intézkedni fog a törvényhozásból való eltávolításáról.

George Santos New York-i republikánus képviselőről nem sokkal az új összetételű szövetségi törvényhozás megalakulása előtt, december végén derült ki, hogy a választási kampányban hamisan nyilatkozott iskolai végzettségéről, korábbi munkahelyeiről, és valótlanul állította magáról, hogy zsidó felmenőkkel rendelkezik.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:48
Republikánus,mint trump haverotok,ómió röfi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Biztosan nem fideszes? A leirás alapján beleillik ebbe a bandába. Ha még kiderül,hogy korrupt is...akár miniszter is lehet nálunk
ómió
Csak nem a "brüsszeli efftársi sorokból" szalajtották!?
Alfa
persze nem orbánista keresztény fidesz-ner képviselő, mert orbánéknál keresztényi kötelesség a hazudozás
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:48
Republikánus,mint trump haverotok,ómió röfi.
jáger laszló
Kit érdekel!!??
Legyen ez az amcsik gondja ne az enyém? csak ennyi
barátilag
J.L.
Lepényleső
Sokan megijedtek,hogy szakítva a tradícióval itt vetemedett ilyenre valaki,
- hiszen akkor még ez az állítólagos parlament sem állhatna ki?
ómió
@kulabombaafityiszre: Megint a Böszmeánuszból röfögsz, bolsiék fajdisznaja!? Látod, ott is van olyan oldal, ahol van felelősség meg következmény! Nem úgy, mint a tetvesbolsi tolvajbandátoknál!
Németh István
Hát ott az usa-ba mind ilyen szar csőcselék van! csak egy kicsit meg kéne piszkálni a hátteret! persze ez nem egyszerű amíg a fő-brigantik vannak többségben az aljasságoké az igazság! >>valójában nálunk a nagyon moslék ballaiberális ellenség esetében és hozzátok hasonló génkezelt buzik estében semmi eltérés nincs! >@Lepényleső: @kulabombaafityiszre@jáger laszló: @Alfa: >>ÉRTITEK??
aza lényeg, hogy az usa-nató moslék armada takarodjon Európából, és az Eu. msolék szemét gyilkosai a börtönbe - akasztásilag!
Dr. Proktor
@Németh István: да, továris Sztyepán Leningrádból...
Hány rubel a gázsid?
Németh István
@kulabombaafityiszre: @jáger laszló: @Lepényleső: >>azért ti elmaradottismeretekkelbírók azt Nem tudjátok méltányolni, hogy semmiféle hazudozás, meg korrupció gyanus dolog EGYSZE-RŰEN NINCS!!!? egyszerűen nem létezik!! hát holjár az eszetek, valami csábító szexfigurán, tudni kéne >> ma a hazugásg > politikai marketing, a korrupció gazdaságpolitikai marketing! Ezt tanítják az iskolákban, persze a marxista - egyetemi képzés már itt is magasbb színten van!
Az eva kellike meg a töbike békedíjra lesz felterjesztve a Natenjaú helyett! Atért vigyáznak az evicara, nehogy baj érje esetleg ő is lovagolni akarna a tengerbe! Oszt még lerángatnák a cápák a lópaciról!
@Dr. Proktor: szicsasz, tovaris; ocseny harasó a gázsi, nyetú problem !
Ezért is az usa-nató moslék armada és a magyar usa nagykövet takarodjonak a kurva anyjukba Európából, az Eu vezetése a börtönbe - akasztásilag! Ez nem csak marketing tevékenység, hanem jókívánság!
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 09:51
Viktor seggéből moslékot zabáló böfögve röfögő,ómió,a mosléktól jólakottan viktor seggéből bőszen kiröfög.
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 08:00
Élios utcai világítás a viktor vejkó cége végezte,miután kiderült,hogy rossz minőségü,konkrétan semmilyen világítási szabványnak nem felel meg,ezért az eu vizsgálat előtt a viktor,veje megmentése érdekében közpénzből visszafizetett 13.000.000.000 forintot az eunak.Tehát a vejkó gazdagabb lett több milliárd forintal a mi pénzünkből.holott ezt a vejkónak tiborcz egyébként a neve kellett volna visszafizetni saját zsebből nem az adófizetők pénzéből.
Németh István
@sgl: te seggemluka, kulafityisszel a semmi infó alapján az agyament képzeletvilágotokkal a szarban forgatjátok magatokat, azért vagytok ilyen büdösek, s áraszátok a környezet szennyezést! Nem szégyenlitek a pofátokat, hogy a címeres korrupt Eu-vezető gecik az aljas nemzeteket kiárusító ganajok, mi több valójában gyilkosok közé illesztitek a mocskos aljas dumátokat! Mik vagytok ti, anemzet alja, lejebb már nem is lehet elképzelni, legfeljebb a Föld túloldaln benneteket ott pedig nagyon az Atlanti óceán cápái vannak >hogy rágják szét a segeteket! Undorító állatok!
De a lényeg, hogy az usa-nató takarodjék veletek együtt, meg az usa nagykövette a büdös kurva anyjába vissza usába ÉS a moslék EU vezetés meg a börtönvóbe - akasztásilag!
ómió
@kulabombaafityiszre: Most meg a Böszmeánuszban töltött napjaid napirendjét hazudnád rám, bolsiék elmebetege!? Inkább röfögd ki magad, kevesebb időd jut a mocsokbolsi aljasságaidra, hazudozásaidra!
Dr. Proktor
@durbincs: Szép ecsém be nagy kár, hogy szüléd lehet hogy okos volt de te ostoba maradtál...
Jozefina
Ja hogy az Amerikában történt!!! Már kezdtem reménykedni!!!
csipetke
Ó,ha nálunk is így mennének a dolgok, akkor üres lenne a parlament. Legalábbis a 134 bátor a gazdájukkal már lemondtak volna.
Ebből is látszik,hogy Amerikában van demokrácia,és van következményük még a hazugságoknak is...
kulabombaafityiszre
@ómió: február 3., 13:34
Moslékos a pofád őmiő röfi.HAHAHA.
Ezzel a másik moslékzabálóval a pityu röfivel kibékültél már,ómió röfi.
Benyaltál a pityu röfinek a meleg szarig ómió röfi,olyan szépen írtál neki miközben ő elküldött fa..ba
csak nem,szerelmes vagy belé ómió röfi.estleg ő volt a mentorod,mert olyan egyforma,röfögő,moslékzabáló hülyék vagytok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.