Az ingatlannak felerészben tulajdonosa a baloldali politikus. Az ingatlannak felerészben tulajdonosa a baloldali politikus. Gyarapodott Hadházy Ákos, jelenleg pártnélküli baloldali országgyűlési képviselő vagyona, miután a szekszárdi háza és a fácánkerti szőlője mellé tavaly, a választási évben vásárolt egy 30 négyzetméteres lakást Bécsben. Az osztrák ingatlannak felerészben tulajdonosa. A politikus hitelintézettel szembeni tartozásként 8,6 plusz 7,5 millió forintot tüntetett fel vagyonnyilatkozatában, magánszemélyekkel szemben majd négymilliót. A baloldali politikus jövedelmi kategóriaként a négyest jelölte meg (ez az 1-5 millió forint közötti bérsávot jelenti), illetve feltüntette azt is, hogy 2022-ben mennyi pénzt kalapozott össze adományként magyar magánszemélyektől: ez az összeg 16,8 millió forint.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
Dől a lé ? Gurulos dollör van é ?
durbincs
@KisTehen: Lehet a Práterbe is kalapozott ?
nejlontacskó
@durbincs: Ha látni szeretnéd, hogy milyen is az, ha dől a lé, meleg szívvel ajánlom figyelmedbe, a Hódmezővásárhely mellett épült, Lázár féle vadászkastélyt, a Hatvanpusztán összekuporgatott uradalmat, a Tiborcz és vagy Mészáros birodalmat.
Ha 17 millión fennakadtál, ezeknél el is kaparsz!!!
durbincs
@nejlontacskó: aki @Baker: is ? maga magtalan rinya ? de azért csak meghágták ? csak úgy +szokásból ?
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Azt a szines bogyóit szedi rendesen Kedves Barátom ? mert nagy tré má az irása ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.