Az európai szocialisták már korábban is rengeteg pénzzel támogatták Gyurcsány Ferenc feleségét - erről is beszélt Erdős Gergely, a Századvég elemzője az Origónak..

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Századvég és origó,szép hazug szócsövek.Az árulók köztünk élnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
..az árnyékkisasszonyra kezdtek sötét felhők jönni...vagyis nem eurósnyugdíj meg fizetés lesz a vége hanem eurós börtön...
Qqberci
Ó, rigó,rigó, ki az a Gyurcsányné?...
Designer
Dobrev Klárához?! mert szándékosan nem vette fel a GYURCSÁNYNÉ nevet!!!
Havanagi
Századvég és origó,szép hazug szócsövek.Az árulók köztünk élnek.
szaboria1
Századvég csak azt hajtogatja amit a kormány elvár tőle. A századvégnél kivan adva most az Erdősnek kell valamit írni mert tavaly július óta nem irt.
szaboria1
@Csizmás Kond: Cicus olvasd már el a cikket.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...az sem változtatna a nézeteimen...Klára közvetlen munkatársa volt a korrupt...és még nagyonsokan...szóval biztosra tudott egyet s mást az árnyékkisasszony...és lehet hogy nm csak tudott...na de scak kiderül egyszer.
szaboria1
@Csizmás Kond: Tudod én csak akkor hiszem el ha be is bizonyítják. Eddig Gyurcsányra sem tudtak semmit sem bizonyitani.
nemkati
Az Origonak (mert a szerző azért a nevét nem merte adni az agymenéséhez) újabb víziója támadt, hogy a MZP támogatói pénzéből még ki mindenki kaphatott. Már számtalan vizsgálat volt az ügyben, és ilyesmire semmi nem utal. De feldobni egy ötletet arra jó, hogy a birkák mindjárt készpénznek veszik.

Na meg ezzel is el lehet terelni azoknak a figyelmét akik nem akarnak tudomást venni az Orbusánszki férje - Völnerné férje - Baranyai férje - Magyarné ügyről. Különösen Magyarné gazságügyi miniszter nyaka körül szorul a hurok, mert nagyon úgy néz ki, hogy ő is érintett a végrehajtói botrányban.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...gondolom azért vágtak bele hogy eredmény is legyen...ami meg Ferit illeti tényleg nem tudták bizonyítani hogy van diplomája, végzettsége egy kormányfői poszthoz...:)
szaboria1
@Csizmás Kond: 2012-ben pert nyert a plágium ügyben is.
nemkati
@szaboria1: A birkáknak az ilyesmi nem ragad meg a fejében. De a rosszindulatú feltételezések igen, és úgy, mint tények.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...de diplomája mégsincs...amúgy ez engem annál jobban nem zseníroz csak lehet beszélni róla...:)
szaboria1
@Csizmás Kond: Nézd meg a Blikk megmutatta igaz úgy , hogy nem túl fényes de létezik.
icegygenabro
Egyelőre a Völner-Rogán-Schadl korrupcióval számoljatok el kecskebaszók!!!
icegygenabro
Gyurcsányné néhány éve elhunyt Pápán ha az ismereteim jók! Szarigo benézte, ezt is! Ja, akik a kecskékkel hálnak...
Csizmás Kond
@szaboria1: Amikor előre kezdték mutogatni még látszott rajta az árcimke ...:)
kereső
Egyetlen bibi - van nem "gyurcsányné" kapta ezeket a pénzeket, hanem egy civil mozgalom- az MMM, amely kimondottan utálja "Gyurcsánynét". A többi stemmel- ja, hogy ezen kivül ez a cikk arról értekezik, miképpen tudja az MMM-es támogatásokat az EU nyakába varrni- korrupcióként, hát egy az egybitesekenek meggyőző- gondolkodó e,mber meg káromkodik, hogy a qrva életbe lehet ekkorákat hazudni- és tenni mindezt abból az adóbefizetélsből, amit ő is teljesit.
kereső
@nemkati: Ó,a múvésznő nem is ismeri schadlt- miközben közös szelfijük van. Csak ők, ketten.
csak úgy....
az origo fideszes vágyakat és hazugságokat szokott közölni az erre vevö birkáival,tehát egy szennylap! fideszék egyetlen fegyvere mások ócsmány lejáratása, aminél nincs aljasabb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.