https://www.vadhajtasok.hu/2023/02/04/nem-vicc-kamu-geri-bejelentette-hogy-megmenti-a-bolygotEgy konferenciára utazom Brüsszelbe. Vonattal.  Spórolok néhány mázsa szén-dioxidot a bolygónak és egy kis pénzt az önkormányzatnak. Egy konferenciára utazom Brüsszelbe. Vonattal. Spórolok néhány mázsa szén-dioxidot a bolygónak és egy kis pénzt az önkormányzatnak. Egy konferenciára utazom Brüsszelbe. Vonattal. Spórolok néhány mázsa szén-dioxidot a bolygónak és egy kis pénzt az önkormányzatnak. Egy konferenciára utazom Brüsszelbe. Vonattal. Spórolok néhány mázsa szén-dioxidot a bolygónak és egy kis pénzt az önkormányzatnak.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Nem unod még a sz@r cikkeket te román bocskoros buzi??? dehát elmebetg vagy ennyi telik töled paraszt proli
gina
Karácsony a világot menti,, te elmebeteg te OV zsiros seggét mentegeted és ez nagy különbség alkesz buzi,,, hhahahahahahahahahahahahahhahahaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.