Kétszer akkora távolságra tudnak majd tüzelni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Gondolom csak azért teszik az amerikaiak ezt, mert úgy gondolják, hogy az "orosz testvérei "az ukránoknak érezzék azt a szeretetet amit ők kapnak az oroszoktól.Ismerjék meg a hátországban azt ,hogy milyen érzés az amit már egyszer átéltek, hogy lerombolják a lakóhelyüket , tönkreteszik az ország infrastruktúráját, a jövőjüket!Nem tudom hogy az oroszoknál van-e erre közmondást, de nálunk sokan ismerik a "kölcsön kenyér visszajár!" mondást , s talán az ukránok is ismerik ennek a szólásnak az értelmét!
kereső
@drrotf: Amerika azzal a feltétellel adja a fegyvereket Ukrajnának, hogy orosz területre nem lőhetbek vele. A nagy hatótávolság abból a szempontből jó, hogy nem kell a közvetlen front közelében bevetni őket, használhatók és hasznosak távolabbról is, ami megneheziti az ellenség azon igyekezetét, hogy megsemmisitse azokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.