Az újabb értelmetlen embargó miatt napi egymillió hordó gázolaj tűnik el azonnal - mondta Tóth Máté energiajogász az Origónak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Az o-rigó már tavaszt érez,vagy megkapta az apanázsát előre?
balos
Az o-rigó már tavaszt érez,vagy megkapta az apanázsát előre?
Clavigo
Lassan sikítófrászt kapok ettől az agyatlan ,kretén propagandától...
csapnivalo
Mi? Jaa! Origó? Ettől a magyar kormánytól kellene megvédeni Magyarországot.
simmering73
Matyi, te bugris. Energiajogászok (hahaha) gyöngye. Mit törődsz te a döglődő nyugattal? Mi meg vagyunk védve a matyarok atyuskája révén.
csipetke
Na,amit ez a genyó banda megvéd, annak annyi. A törpe csaknorrisz folyton harcol,és megvéd. De ez az idióta propaganda már annyira gusztustalan. Értem én, az m1-et,tv2-t néző birka benyalja, de kiváncsi vagyok orbán mikor áll ki,és mondja el,hogy 0-24-ben hazudtunk, és a politikánk,ezenbelül is a gazdaságpolitikánk sz@rt se ért...Orbán majd' 5 éve megígérte,hogy 2022-re függetlenedünk a ruszki energiahordozóktól. Tisztán látszik, mennyi jött ebből össze. Most meg rinyálnak...Az eu óriási pénzeket adott lakáskorszerűsítésekre, (szigetelés-fűtés) de nehogymá csakúgy szétosszanak ekkora lóvét, hát átcsoportosították sportra,erre-arra,amire orbánnak kedve szottyant. Ezért van ez a nyomorult ország a béka segge alatt, bár a kommunikációjuk teljesen mást mond. Csakhát itt élünk,látjuk a valóságot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.